Trustpilot trustpilot Gratis frakt över 699:- 100 dagars öppet köp Vill du bli företagskund?
Kundtjänst Hitta beställning
Logga in
close login
Inklusive moms trustpilot
  • Exklusive moms (0%)
  • Inklusive moms (25%)

Retur och reklamation

Vi har en 100-dagars öppet köp för alla varor - inklusive gåvor.

Om du vill byta en gåva, returnera den bara till oss. Varan måste vara oanvänd och ren. Använd returetiketten som inkluderades i paketet som vi skickade till den som gett gåvan. Om du behöver en returetikett kan vi skicka en till dig via mejl.Om du behöver en returetikett kan vi skicka en till dig via mejl.

Vi återbetalar pengarna till den betalningsmetod som användes för att göra beställningen. Du måste beställa den nya varan i webbshoppen som en ny beställning. Du är välkommen att använda koden för gratis frakt, som du hittar i din orderbekräftelse.

Tyvärr kan vi inte återbetala pengarna till ett annat kort eller kontonummer. Du måste därför komma överens med givaren hur du arrangerar uppgörelsen.

Om du har köpt varor under Black Friday med rabatt och vill byta varan till en annan storlek ska du göra följande:

Lägg den nya beställningen på hemsidan med den storlek du vill köpa istället, precis som vid en vanlig retur. I kommentarsfältet i kassan skriver du - "Black friday bytesrabatt” så stoppas den i vårt system och vi korrigerar priset på varan i fråga. Vi drar inga pengar för din beställning förrän vi skickar iväg beställningen, därmed kan vi korrigera betalningen till ett lägre belopp innan den genomförs på ditt kort. Samma sak gäller med fakturabetalning, då fakturan registreras först när vi skickar ordern har vi möjlighet att rätta till beloppet innan din order är skickad.


Du får en kreditering på det belopp du betalat för varan du skickar i retur till oss. Om du använder vår returetikett drar vi av 59 kr från krediteringen för returfraktkostnaden.

100 dagars öppet köp på allt

Du har 100-dagars öppet köp på alla artiklar - inklusive rabatterade varor och restpartier.


Byte

För att få varan i en annan storlek eller modell måste du göra en ny beställning i webbshoppen. Varor som inte passar måste returneras. Se hur nedan.

Ange din unika rabattkod från orderbekräftelsen i rabattkodsfältet i varukorgen, så får du gratis leverans till ett postombud eller en företagsadress på den nya beställningen från Billiga Arbetskläder.


Retur

Alla artiklar som returneras till oss i oanvänt skick behandlas så snart som möjligt. En kreditnota görs och pengarna returneras till det betalningsalternativ som användes vid beställningen.


Återbetalning

Pengarna returneras till det betalningsalternativ som används vid betalningen.


Emballage

Varan måste vara oanvänd och helst i originalförpackning. Varan måste förpackas i en ytterpåse / låda på vilken returetiketten är fäst.

Skorna måste vara i sko- / originalförpackningen och förpackade i en ytterpåse / låda på vilken returetiketten är fäst. Förpackningen måste vara ordentligt stängd.


Returetikett

Vi bifogar en returetikett med din beställning, vilken kostar 59 kr att använda. Returfrakten dras av från det belopp som returneras till dig.


Retur av flera beställningar

Varor från flera olika beställningar kan skickas tillsammans i ett paket. Kom ihåg att bifoga fraktsedeln från alla beställningar i paketet och använd endast en returetikett. På det sättet betalar du bara en returfrakt på 59 kr.


Leveransställe

Paketet måste lämnas in hos ett PostNord-ombud.


Reklamation

Innan reklamationer och felaktiga leveranser returneras måste du skicka ett mejl till oss på info@billiga-arbetsklader.se. Kom ihåg att bifoga ett foto och information om reklamationen så att vi kan hjälpa dig på bästa möjliga sätt."

Nej, vi har bifogat en returetikett i paketet som kostar 59 kr att använda. Returfrakten dras av från det returnerade beloppet.

Vi har bifogat en returetikett i paketet som kostar 59 kr att använda. Returfrakten dras av från det returnerade beloppet.

Om du inte har en returetikett kan vi mejla en till dig, om du kontaktar oss via mejl, chatt eller telefon.

Om du använder den bifogade returetiketten måste returpaketet lämnas in hos PostNord-ombud.

Ett returpaket får inte väga mer än 20 kg. Om det gör det bör det delas upp i flera paket. Om du behöver en returetikett för detta kan du kontakta oss via mejl, chatt eller telefon så skickar vi en eller flera returetiketter till dig.

Varor från flera olika beställningar kan skickas tillsammans i ett paket. Kom ihåg att bifoga fraktsedeln från alla beställningar i paketet och använd endast en returetikett. På det sättet betalar du endast för en returfrakt på 59 kr.

Om varan är oanvänd och med originaletiketten behöver den inte vara i originalförpackningen. Varan behöver endast packas ordentligt när du skickar tillbaka den till oss.

Produkter som innehåller brandfarliga ämnen klassificeras som brandfarligt material.

Det innebär att när du returnerar en sådan vara ska symbolen för brandfarligt material vara synlig på paketet. Du bör därför använda förpackningsmaterial med återanvändningsbarhet med symbolen. Alternativt kan du skriva ut symbolen och fästa den.


Symbol för brandfarligt material:

Det är inget problem. Returavdelningen kan hitta din beställning baserat på returetiketten.

Om du har skickat artiklar från flera beställningar i samma paket men glömt att bifoga returetiketten, vänligen kontakta oss via mejl, chatt eller telefon så att vi kan skapa ett returärende.

Mejlinfo@billiga-arbetsklader.se

Kundtjänst: 0410-350185

Tyvärr erbjuder vi inte hämtning returpaket på företagsadresser. Paketet måste lämnas in hos ett PostNord-ombud.

Är din vara skadad eller har du fått fel vara? Så är vi naturligtvis redo att hjälpa dig.

Innan du skickar tillbaka reklamationer och felaktiga leveranser måste du skicka ett mejl till oss på info@billiga-arbetsklader.se. Kom ihåg att bifoga ett foto och information om reklamationen så att vi kan hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Mejlet får inte överstiga 25MB.

Om du får ett skadat paket måste du antingen vägra ta emot paketet eller ta bilder av paketet på utlämningsstället där du hämtar det. Vid levereras med hemleverans, ta bilder av paketet så snart du ser att det är skadat.

Kontakta oss sedan via mejl och bifoga bilder av paketet så att vi kan skapa en reklamation.

Om du vill avbryta en beställning ber vi dig att kontakta kundtjänst via mejl, chatt eller telefon. Du är välkommen att använda ordet "annullering" när du skriver till oss så att vi kan prioritera din förfrågan.

Tyvärr kan vi inte garantera att vi kommer att ha tid att stoppa din beställning innan leverans. Om det redan har skickats kan vi återkalla paketet och göra en kreditering. Som beskrivet längre upp på denna sida under Returinformation.

Om du har köpt en vara med rabatt och vill byta varan mot en annan storlek gör du följande:

Returnera varan du inte behöver. Se överst på sidan hur du gör detta.

Gör en ny beställning på webbshoppen med den storlek du vill köpa istället. Lägg till en kommentar till beställningen, t.ex. "Black friday bytesrabatt". Sedan behandlar vi beställningen manuellt i vårt system och justerar priset på varan i fråga. Vi tar inte ut pengarna för din beställning förrän vi skickar beställningen, så vi reducerar det belopp som vi tar ut från ditt kort till det ursprungliga erbjudandepriset. 

Det finns en gratis fraktkod på din returinformation, som du hittar på sedeln i paketet tillsammans med leveranssedeln. Du är välkommen att använda fraktkoden i din nya beställning.

Du får tillbaka det belopp som du betalade för varan när du returnerar den. Om du använder vår returetikett räknar vi av 59 kr som det kostar att använda den.

Våra kunder säger