Vattentäta arbetsbyxor dam

Arbetar du utomhus kan ett par vattentäta arbetsbyxor underlätta arbetet för dig. De vattentäta arbetsbyxorna är dessutom vindtäta, andningsbara och med reflexer som gör dig synlig i trafikerade områden. Köp certifierade, vattentäta arbetsbyxor för damer här.

Välj kategori
7 Resultat
Blåkläder vinterbyxa dam, Varsel Gul/Svart Blåkläder vinterbyxa dam, Varsel Gul/Svart Blaklader Logo
Utsåld
2.875,00 kr
2.300,00 kr
Ocean Abeko Åbo hantverksbyxa med hängslen full stretch, Varsel Gul/Svart OCEAN LOGO
Utsåld
1.985,00 kr
1.588,00 kr
Fristads Zinc skalbyxa, Svart Fristads Zinc skalbyxa, Svart Fristads Logo 2
Utsåld
2.779,00 kr
2.223,20 kr
Blåkläder vinterbyxa dam, Varsel gul/marinblå Blåkläder vinterbyxa dam, Varsel gul/marinblå Blaklader Logo
Utsåld
2.875,00 kr
2.300,00 kr
Blåkläder vinterbyxa dam, Varsel Orange/Marinblå Blåkläder vinterbyxa dam, Varsel Orange/Marinblå Blaklader Logo
Utsåld
2.875,00 kr
2.300,00 kr
Mascot Safe Supreme överdragsbyxa, Varsel Gul Mascot Logo (1)
Utsåld
Från 1.985,00 kr
Från 1.588,00 kr
Mascot Safe Supreme överdragsbyxa, Varsel Orange Mascot Safe Supreme överdragsbyxa, Varsel Orange Mascot Logo (1)
Utsåld
Från 1.985,00 kr
Från 1.588,00 kr

Vattentäta arbetsbyxor dam

Här hittar du vattentäta arbetsbyxor för damer. Arbetar du utomhus i alla slags väder - även i regnväder - så ska du ha ett par bekväma vattentäta arbetsbyxor. Här på sidan hittar du vårt utbud av välkända märken som Blåkläder och Mascot. Byxorna finns i svart och de fluorescerande Hi-Vis-färgerna gul och orange.

Du hittar arbetsbyxor med vattentäta egenskaper, med stretch för ökad komfort, och som är särskilt designade för kvinnors passform. Byxorna kan också ha andra funktioner och egenskaper som flera olika fickor - benficka, pennficka och invändig mobilficka, så att mobilen inte blir blöt, tumstocksficka med knivhållare och pennficka. Dessutom är byxorna utrustade med både framfickor och bakfickor, så att du har bra möjlighet att ha dina verktyg med dig. De vattentäta arbetsbyxorna för damer kan också ha Cordura®-förstärkning på knän och fickor, vilket gör dem extra slitstarka.

Ställer du eller din arbetsplats krav på att dina arbetsbyxor är certifierade, kan du här hitta byxor med EN 342-certifiering, vilket är certifieringen för kyla, och EN 343, vilket är certifieringen för regn. Dessutom hittar du byxor med EN 20471-certifiering, vilket är certifieringen för hög synlighet.

Med vattentäta arbetsbyxor för damer är du väl skyddad mot väder och vind. På Billiga-arbetskläder.se kan du alltid hitta de senaste trenderna inom arbetskläder samt billiga restpartier.