Märken

Märken

När du kikar runt på Billiga-arbetskläder.se kommer du att upptäcka att vi har otaliga märken i webbshoppen, både välkända och mindre kända. Ibland dyker upp nya märken med spännande kläder och skor för herrar, damer och barn.

Prova ett nytt varumärke och se om det faller dig i smaken - ofta blir man positivt överraskad över något i passformen eller teknologin som gör att du vill köpa mer av detta märke .

Arbetskläder från kända märken

Inom kategorin arbetskläder dominerar märken som Blåkläder, Fristads, Kansas, Mascot, Snickers, Engel Workwear, Carhartt Workwear, Helly Hansen Workwear, L.Brador, Portwest, Tranemo, Westborn, Kramp och många fler. Detta är välkända varumärken där kläderna har goda egenskaper och hög slitstyrka.

Letar du efter ett specifikt märke inom kock- och serveringskläder?

Vi erbjuder ett överflöd av olika märken. Det finns gott om möjlighet att välja de kläder som är lämpligast för dig som arbetar som kock eller servitör. Oavsett om du vill ha färgglada kläder eller vita. Det kan också vara detaljerna och passformen som sätter pricken över i. Några av de varumärken som vi har det största utbudet av inom kock- och serveringskläder är Karlowsky, Kentaur, ID Identity, Segers och Nybo Workwear. Dessutom kan du hitta kläder av märkena Portwest, Projob, YOU, Sunwill och många fler varumärken som får dig att se professionell ut.

Många märken inom vård- och klinikkläder

Förutom välkända varumärken som Kentaur, Nybo Workwear och Karlowsky kan vi rekommendera arbetskläder för vård- och klinikbranschen från ID Identity, Invite, Hejco, Clique, Segers och otaliga andra märken. Valet är ditt och du kan välja mellan olika färger, funktioner, och märken - allt beror på vad du värdesätter mest med dina kläder. Oavsett varumärke måste du först och främst känna dig bekväm i kläderna så att du får största möjliga rörelsefrihet i arbetet. Dessutom är det viktigt att kläderna har de fickor du behöver för att ha allt det nödvändiga inom räckhåll.

Fina profilkläder från Craft, ID Identity och många fler

Hittar du här i webbshoppen. Profilkläder måste kunna användas på en mässa, på kontor, på bank, hos fastighetsmäklare, i butik och på andra platser där arbetskläderna ska vara snygga och professionella. Några av de märken du kan hitta här är Craft, Tee Jays, YOU och Nimbus.. Men det finns betydligt mer än det; andra exempel på märken är Kümmel, Claire Woman, Pitch Stone og Sunwill. Kika runt i webbshoppen för att hitta de profilkläder du behöver - och hitta kläder som du gärna använder för att profilera dig själv och ditt företag.

Sport- och fritidskläder från coola märken

En av de mest uppskattade funktionerna inom sportkläder och fritidskläder är svettavledande funktioner som gör kläderna svalkande. Och märken som Craft, Clique, ID Identity, Tee Jays, Pitch Stone m.fl. har tagit fasta på denna funktion. Det finns andra märken som täcker dina behov av utomhuskläder och jaktutrustning, som t.ex. Deerhunter, Seeland och Northern Hunting. För golfaren har Cutter & Buck ett professionellt urval och för cykling är Craft ett gott bud. Se dig omkring på den sportiga avdelningen och hitta ett märke som lockar med fina och funktionella kläder.

Skor för arbete och fritid från kända märken

När man letar efter säkerhetsskor för arbete är Sika, Jalas, Atlas, Airtox, Euro-Dan, Brynje märken som utmärker sig. Samtliga märken låter dig välja mellan olika säkerhetsklasser och om du önskar spikskydd och/eller stålhätta.

Arbetsskor kan också vara utan skyddsklass och avsedda för servicebranschen. Det kan vara serveringsskor, uniformskor eller skor för dig som arbetar inom vård och klinik. Här har vi märken som Sika, Sanita, Sievi, Codeor, Birkenstock og Shoes For Crews. Dessa skor är halkfria och designade så att du kan stå och gå i dem i många timmar.

Du kan också hitta gummistövlar, arbetsstövlar och skyddsträskor i sortimentet. Här är några av varumärkena Solid Gear, Sievi, Viking Footwear, Jalas, Mascot, Brynje, Monitor och Blundstone. För fritids- och sportanvändning har vi skor från varumärkena Sika, Birkenstock, Merell, MBT, Sanita, Craft, Gateway1, Viking Footwear og LaCrosse och många fler. Du ser hela sortimentet genom att besöka skoavdelningen.

Barnskor ska synas ordentligt

Barnskor bör sitta så bra att barnet knappt märker att det har skor på fötterna. Det faktum att de också är fina i färgerna gör dem ofta mer intressanta för barnet. Här i webbshoppen kan du hitta gummistövlar, skor, sneakers och träskor från Viking Footwear, Rubber Duck, Keen og DUNLOP som gäller. Ta en titt i webbshoppen tillsammans med ditt barn och hitta de skomärken ni gillar mest.

Det är tillbehören som gör skillnaden

Visste du att du hittar skyddsutrustning och säkerhetsutrustning här i webbshoppen? Vi har masker, visir, skyddshjälmar, glasögon och andra tillbehör för att göra ditt arbete säkrare. Vi har märken som Portwest, Centurion, OX-ON, Wiley X, Kask och flera andra som är experter inom säkerhetsområdet.

Andra exempel på tillbehör är strumpor och underkläder från Worik, Klazig, Joha, UphillSport, Jack & Jones, ProActive by JBS, Decoy. Du kan få bälten och väskor från exempelvis Carhartt, Clique, Stormtech og Craft.

Ta en titt här webbshoppen och lägg det som faller dig i smaken i varukorgen. Vi har kläder och skor för män, kvinnor och barn, och många varumärken att välja mellan.