Bild utan namn

Vill du bli företagskund hos Billiga-arbetskläder.se?

Är du en av dem som behöver mer tid under arbetsdagen? Då kan vi erbjuda en företagslösning som ger dig en bra överblick och gör det enkelt och överskådligt att beställa företagskläder. Du får all hjälp du behöver av en av våra företagskonsulter, och du guidas till den bästa och enklaste lösningen baserat på vår långa erfarenhet av befintliga kunder.

Vi erbjuder Easy business

Detta avtal är till för företag som vill ha tillgång till hela utbudet av basvaror och restpartier. Easy Business-avtalet är sammanställt speciellt för dig tillsammans med en försäljningskonsult från Billiga-arbetskläder.se, och det kan innehålla:

- Inspiration från hela utbudet i webbshoppen

- Företagets eget konto för inköp av produkter 

- Bra priser på hela webbshoppen

- Mer valuta för pengarna om du köper restpartier. Och kom ihåg att varorna i restpartier inte är defekta, utan är rabatterade på grund av t.ex. utgående modeller, färger eller storlekar

- Möjlighet att spara dina favoriter så att du snabbt kan beställa varor nästa gång behovet uppstår

- En inloggning för dig eller den som ska beställa varor

Bild utan namn

Tryck och broderi är möjligt oavsett vilken affärslösning du väljer. Sätt företagets fingeravtryck på företagskläderna med tryck eller broderi i form av företagets logotyp, medarbetarens namn eller något helt annat. Vi hjälper gärna till!


Hör mer om våra affärslösningar genom att fylla i formuläret nedan

 
  • Du ska ha ett giltigt organisationsnummer
  • Ditt företag ska kunna kreditförsäkras

Klicka här för att läsa mer om betalning och hur du kan bli fakturakund.

Vi är redo att hjälpa dig

Vårt företagsteam är redo att hjälpa dig att hitta rätt avtal för ditt företag. Teamet består av både unga och mer erfarna affärskonsulter, som alla har stor kunskap om B2B-försäljning och inte minst av produkterna.

Kontakta oss på mail  foretag@billiga-arbetsklader.se eller på telefon 0410-379077

Bild utan namn
Bild utan namn