Arbetsshorts

När det är varmt kan det vara skönt att jobba i ett par bra arbetsshorts. Här på Billiga-arbetskläder.se hittar du arbetsshorts från märken som Mascot, Snickers, FE Engel, Blåkläder, Kansas, ProJob, Kramp med flera till både dam och herr.

De praktiska funktionerna arbetsbyxor har såsom fickor för arbetsredskap, mobil och nycklar finns även på arbetsshorts. Vi har arbetsshorts med vanliga framfickor och bakfickor samt shorts med hängfickor, mobiltelefon-fickor med ficklock, tumstocksficka och pennficka - så du alltid har verktygen nära till hands.

Arbetsshorts med reflexer

Arbetar du i trafikerade områden där det är viktigt att synas med reflexer på arbetskläderna så har vi ett bra utbud av arbetsshorts i fluorescerande orange, gult och rött med reflexer.

Billiga-arbetskläder.se erbjuder alltid ett brett utbud av arbetsshorts för herr och dam till de bästa priserna på marknaden - vi har både det allra senaste och billiga arbetsshorts på erbjudande.

Arbetsshorts

Sortera efter
Produkter
(322)
30 / 60 / 90 /
Sortera efter
Produkter
(322)
30 / 60 / 90 /

Nyheter och restpartier inom arbetskläder

Hos Billiga-arbetskläder.se hittar du produkter från välkända märkens ordinarie sortiment av arbetskläder, arbetsskor och tillbehör.

Dessutom köper vi stora restpartier vilket betyder att du hos oss kan köpa arbetskläder till vettiga priser. Du känner igen dessa produkter på “Restparti”-märket.

Du är alltid välkommen att
kontakta vår kundtjänst via 
info@billiga-arbetsklader.se 
eller telefon 0410-350185.

 

Tommy Søndergård

Ägare, Billiga-Arbetskläder.se