TrustpilotKundtjänst: 0410-350185Frakt från 69 kr.Gratis frakt över 1200 kr. inkl. moms100 dagars öppet köp
Logga inInkl. moms
Julklappar kan returneras till 2 april 2020

Snickers Workwear

Till barn

VÅRA MEST POPULÄRA PRODUKTER TILL BARN

Portwest
Portwest overall till barn, Marinblå
Portwest overall till barn, Marinblå
329,00 kr
OX-ON
Kampanj
Spara 30%
Hörselkåpor till barn, Limegrön
Hörselkåpor till barn, Limegrön
129,00 kr
185,00 kr
L.Brador
L.Brador varselsväst med reflexer 403P till barn, Orange
L.Brador varselsväst med reflexer 403P till barn, Orange
89,00 kr
L.Brador
L.Brador pilejacka 433P till barn, Grå
L.Brador pilejacka 433P till barn, Grå
539,00 kr
Color Kids
Kampanj
Spara 19%
Color Kids Sacramento skidställ till barn, Estate Blue
Color Kids Sacramento skidställ till barn, Estate Blue
1 145,00 kr
1 429,00 kr

Julklappar till hela familjen

KATEGORIER

Arbetskläder till barn
Fritidskläder till barn
Outdoor till barn
Träningskläder till barn
Kockläder till barn
Skor & Stövlar till barn
Tillbehör
REA

BILLIGA ARBETSKLÄDER TILL BARN

Många barn vill efterlikna sina vuxna förebilder. Här på Billiga-arbetskläder.se gör vi det möjligt, eftersom du kan köpa massor av arbetskläder för barn. Det kan till exempel vara byxor, overaller, jackor och t-shirts i flera färger. Utöver att efterlikna de vuxnas kläder, är kläderna praktiska, hållbara och tåliga att leka i. Märken på barnkläder är till exempel: FE Engel, Blåkläder och Snickers.

Praktiska regnkläder och termokläder till barn

Bra regnkläder är också något som barn behöver för att leka och är lämpliga vid utomhusaktiviteter för att barnen inte ska bli blöta eller frysa. Regnkläderna kan bestå av byxor, overaller och jackor i olika färger med synliga reflexer. Ocean, Elka och Craft är några av de kända varumärkena.

Ger du barnen ett varmt, isolerande underställsset under regnkläderna, håller de sig garanterat varma. Det smarta med underställssetet är att det även kan användas enskilt när det är mildare väder. För de riktigt kalla vinterdagarna rekommenderar vi overaller för barn. De har oftast bra andningsförmåga, är vattenavvisande och vindtåliga och är inte delade på mitten eftersom de är heltäckande. Kika efter märken som Elka, Lyngsøe och Ocean.

Barnkläder till uteliv och sport

Är det scout- eller friluftslivet som barnen gillar, ska du titta närmare på utomhuskläder från till exempel Pinewood. De är skapade för att barnen ska kunna vistas mycket utomhus i väder och vind, samtidigt som de är klädda i diskreta färger som smälter fint in i naturen. Utomhuskläder för barn kan bestå av: jackor, byxor, jaktkläder och termokläder.

Många barn gillar sporter som handboll, fotboll, gymnastik, golf och mycket annat. För dessa ändamål kan du få sportkläder i många varianter för barn, som exempelvis: shorts, T-shirts, pikétröjor, lekset, löpartights och mycket mer. Välkända varumärken inom sportkläder för barn är: Craft, ID Identity, Cutter & Buck och Tee Jays med flera.

Barnskor & barnstövlar

Barnskor kan vara gummistövlar för friluftsliv i vattenpölar. Det kan också vara barnskor, gymnastikskor, sandaler och barnstövlar för vardagen - en del med snöre och andra med kardborreband. Våra skor finns i fina färger och med hög nivå av funktionalitet, eftersom det har fokuserats på detaljer som passform, halkskydd och stötdämpning. Barnskorna finns i märken som Viking, Sanita med flera.

Shoppa här på Billiga-arbetskläder.se och hitta massor av kläder och skor för barn. Vi har både de senaste trenderna och billiga restpartier till goda fyndpriser. Om du har frågor gällande några av kläderna eller skorna, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.