TrustpilotKundtjänst: 0410-350185Frakt från 69 kr.Gratis frakt över 1200 kr. (ombud/företag)100 dagars öppet köp
Logga inInkl. moms
Billiga-arbetsklader.se
Favoriter
Gå till betalning
  Totalt0,00 kr
  LeveransGratis
  Total inkl. moms0,00 kr
  Varav moms0,00 kr

  VÅRA MEST POPULÄRA PRODUKTER TILL BARN

  Tee Jays
  Restparti
  Spara 65%
  Tee Jays Basic T-shirt till barn , Kiwi
  Tee Jays Basic T-shirt till barn , Kiwi
  29,00 kr
  85,00 kr
  Elka
  Restparti
  Spara 76%
  Elka regnställ barn, Limegrön
  Elka regnställ barn, Limegrön
  85,00 kr
  355,00 kr
  Bundgaard
  Restparti
  Spara 42%
  Bundgaard Prewalker Velcro skor till barn, Svart
  Bundgaard Prewalker Velcro skor till barn, Svart
  285,00 kr
  499,00 kr
  ID Identity
  Restparti
  Spara 70%
  ID Identity barn collegetröja/sweatshirt med huva, Svart
  ID Identity barn collegetröja/sweatshirt med huva, Svart
  85,00 kr
  285,00 kr
  Portwest
  Portwest overall till barn, Marinblå
  Portwest overall till barn, Marinblå
  369,00 kr

  KATEGORIER

  Arbetskläder till barn
  Fritidskläder till barn
  Outdoor till barn
  Träningskläder till barn
  Kockläder till barn
  Skor & Stövlar till barn
  Tillbehör
  REA

  BILLIGA ARBETSKLÄDER TILL BARN

  Många barn vill efterlikna sina vuxna förebilder. Här på Billiga-arbetskläder.se gör vi det möjligt, eftersom du kan köpa massor av arbetskläder för barn. Det kan till exempel vara byxor, overaller, jackor och t-shirts i flera färger. Utöver att efterlikna de vuxnas kläder, är kläderna praktiska, hållbara och tåliga att leka i. Märken på barnkläder är till exempel: FE Engel, Blåkläder och Snickers.

  Praktiska regnkläder och termokläder till barn

  Bra regnkläder är också något som barn behöver för att leka och är lämpliga vid utomhusaktiviteter för att barnen inte ska bli blöta eller frysa. Regnkläderna kan bestå av byxor, overaller och jackor i olika färger med synliga reflexer. Ocean, Elka och Craft är några av de kända varumärkena.

  Ger du barnen ett varmt, isolerande underställsset under regnkläderna, håller de sig garanterat varma. Det smarta med underställssetet är att det även kan användas enskilt när det är mildare väder. För de riktigt kalla vinterdagarna rekommenderar vi overaller för barn. De har oftast bra andningsförmåga, är vattenavvisande och vindtåliga och är inte delade på mitten eftersom de är heltäckande. Kika efter märken som Elka, Lyngsøe och Ocean.

  Barnkläder till uteliv och sport

  Är det scout- eller friluftslivet som barnen gillar, ska du titta närmare på utomhuskläder från till exempel Pinewood. De är skapade för att barnen ska kunna vistas mycket utomhus i väder och vind, samtidigt som de är klädda i diskreta färger som smälter fint in i naturen. Utomhuskläder för barn kan bestå av: jackor, byxor, jaktkläder och termokläder.

  Många barn gillar sporter som handboll, fotboll, gymnastik, golf och mycket annat. För dessa ändamål kan du få sportkläder i många varianter för barn, som exempelvis: shorts, T-shirts, pikétröjor, lekset, löpartights och mycket mer. Välkända varumärken inom sportkläder för barn är: Craft, ID Identity, Cutter & Buck och Tee Jays med flera.

  Barnskor & barnstövlar

  Barnskor kan vara gummistövlar för friluftsliv i vattenpölar. Det kan också vara barnskor, gymnastikskor, sandaler och barnstövlar för vardagen - en del med snöre och andra med kardborreband. Våra skor finns i fina färger och med hög nivå av funktionalitet, eftersom det har fokuserats på detaljer som passform, halkskydd och stötdämpning. Barnskorna finns i märken som Viking, Sanita med flera.

  Shoppa här på Billiga-arbetskläder.se och hitta massor av kläder och skor för barn. Vi har både de senaste trenderna och billiga restpartier till goda fyndpriser. Om du har frågor gällande några av kläderna eller skorna, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.