TrustpilotKundtjänst: 0410-350185Frakt från 69 kr.Gratis frakt över 1200 kr. (ombud/företag)100 dagars öppet köp
Logga inInkl. moms
Billiga-arbetsklader.se
Favoriter
Gå till betalning
  Totalt0,00 kr
  LeveransGratis
  Total inkl. moms0,00 kr
  Varav moms0,00 kr
  OBS: Vi levererar varor under hela sommaren, men några av våra leverantörer håller stängt ett fåtal veckor, därmed kan längre leveranstider än normalt uppstå. Läs mer här.

  Viking

  Helt nya 2020 modeller

  och mycket billiga restpartier

  VÅRA MEST POPULÄRA PRODUKTER TILL BARN

  Tee Jays
  Restparti
  Spara 65%
  Tee Jays Basic T-shirt till barn , Kiwi
  Tee Jays Basic T-shirt till barn , Kiwi
  29,00 kr
  85,00 kr
  ID Identity
  Restparti
  Spara 70%
  ID Identity barn collegetröja/sweatshirt med huva, Svart
  ID Identity barn collegetröja/sweatshirt med huva, Svart
  85,00 kr
  285,00 kr
  Portwest
  Portwest overall till barn, Marinblå
  Portwest overall till barn, Marinblå
  369,00 kr
  ID Identity
  Restparti
  Spara 30%
  ID Game T-shirt till barn, 100% bomull, Lila
  ID Game T-shirt till barn, 100% bomull, Lila
  45,00 kr
  65,00 kr
  Queen Anne
   QA varselväst till barn EN1150, Gul
  QA varselväst till barn EN1150, Gul
  55,00 kr

  KATEGORIER

  BILLIGA ARBETSKLÄDER TILL BARN

  Många barn vill efterlikna sina vuxna förebilder. Här på Billiga-arbetskläder.se gör vi det möjligt, eftersom du kan köpa massor av arbetskläder för barn. Det kan till exempel vara byxor, overaller, jackor och t-shirts i flera färger. Utöver att efterlikna de vuxnas kläder, är kläderna praktiska, hållbara och tåliga att leka i. Märken på barnkläder är till exempel: FE Engel, Blåkläder och Snickers.

  Praktiska regnkläder och termokläder till barn

  Bra regnkläder är också något som barn behöver för att leka och är lämpliga vid utomhusaktiviteter för att barnen inte ska bli blöta eller frysa. Regnkläderna kan bestå av byxor, overaller och jackor i olika färger med synliga reflexer. Ocean, Elka och Craft är några av de kända varumärkena.

  Ger du barnen ett varmt, isolerande underställsset under regnkläderna, håller de sig garanterat varma. Det smarta med underställssetet är att det även kan användas enskilt när det är mildare väder. För de riktigt kalla vinterdagarna rekommenderar vi overaller för barn. De har oftast bra andningsförmåga, är vattenavvisande och vindtåliga och är inte delade på mitten eftersom de är heltäckande. Kika efter märken som Elka, Lyngsøe och Ocean.

  Barnkläder till uteliv och sport

  Är det scout- eller friluftslivet som barnen gillar, ska du titta närmare på utomhuskläder från till exempel Pinewood. De är skapade för att barnen ska kunna vistas mycket utomhus i väder och vind, samtidigt som de är klädda i diskreta färger som smälter fint in i naturen. Utomhuskläder för barn kan bestå av: jackor, byxor, jaktkläder och termokläder.

  Många barn gillar sporter som handboll, fotboll, gymnastik, golf och mycket annat. För dessa ändamål kan du få sportkläder i många varianter för barn, som exempelvis: shorts, T-shirts, pikétröjor, lekset, löpartights och mycket mer. Välkända varumärken inom sportkläder för barn är: Craft, ID Identity, Cutter & Buck och Tee Jays med flera.

  Barnskor & barnstövlar

  Barnskor kan vara gummistövlar för friluftsliv i vattenpölar. Det kan också vara barnskor, gymnastikskor, sandaler och barnstövlar för vardagen - en del med snöre och andra med kardborreband. Våra skor finns i fina färger och med hög nivå av funktionalitet, eftersom det har fokuserats på detaljer som passform, halkskydd och stötdämpning. Barnskorna finns i märken som Viking, Sanita med flera.

  Shoppa här på Billiga-arbetskläder.se och hitta massor av kläder och skor för barn. Vi har både de senaste trenderna och billiga restpartier till goda fyndpriser. Om du har frågor gällande några av kläderna eller skorna, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.