Arbetsbyxor

Här hittar du arbetsbyxor från välkända märken bland andra Fristads Kansas, Snickers, Blåkläder, Mascot, Helly Hansen, Carhartt och FE Engel – de bästa arbetsbyxorna på marknaden – alla arbetsbyxor med hög slitstyrka och funktionella detaljer. Arbetsbyxor / jobb byxor är ju ofta det klädesplagg som är utsatt för tuffast slitage.

Funktionella & praktiska arbetsbyxor

Som hantverkare kryper du ofta runt på betonggolv och arbetet ställer stora krav till slitstyrkan på dina arbetsbyxor på knä och lår. Därför är det en fördel att köpa arbetsbyxor / hantverksbyxor med till exempel förstärkta knä och / eller för bättre komfort med möjlighet för inlägg av knäskydd. Här hittar du även målarbyxor, murarbyxor, sågbyxor, arbetsbyxor med knäskyddsfickor, jeans arbetsbyxor, arbetsbyxor med benfickor, arbetsbyxor med tumstocksficka m.m. Vi har både arbetsbyxor till herr och arbetsbyxor till dam, även arbetsbyxor till barn! 

I denna kategori hittar du arbetsbyxor i olika storlekar och färger och arbetsbyxor i olika kvalitet, tunna arbetsbyxor, fodrade arbetsbyxor, vattentäta arbetsbyxor och arbetsbyxor med stretch. Det som gäller för alla våra arbetsbyxor är att de är alla tillverkade i bra kvalitet.

Hitta din arbetsbyxa i rätt storlek

Om du behöver hjälp med val av storlek kan du antingen använda sökmöjligheten i vänster kolumn (midjemått) eller kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper gärna! Du kan även kontakta oss om du behöver arbetsbyxor med tryck. Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med våra samarbetspartners inom tryck och brodyr. 

Sortera efter
Produkter
(1752)
30 / 60 / 90 /