Jakt regnkläder & anoraker för damer

Förbered dig för alla typer av väder under jakten med jakt regnkläder och anoraker för damer från märken som Deerhunter och Seeland. Designade med funktionella detaljer som vattentäta dragkedjor och andningsbara material för att säkerställa din komfort och skydd. Hitta stilfulla och praktiska lösningar i färger som grön, oliv och kamouflage här.

Välj kategori
3 Resultat
Seeland Taxus regnponcho, Pine green Seeland Taxus regnponcho, Pine green Seeland Logo
Utsåld
1.075,00 kr
860,00 kr
Seeland Taxus regnponcho, Martini Olive Seeland Taxus regnponcho, Martini Olive Seeland Logo
Utsåld
1.075,00 kr
860,00 kr
Deerhunter Lady Sarek skalbyxa dam, Svart Deerhunter Lady Sarek skalbyxa dam, Svart Deerhunter Logo 2021
Utsåld
1.845,00 kr
1.476,00 kr

Jakt regnkläder & anoraker för damer

Klä dig rätt för jakten med vårt utbud av jakt regnkläder och anoraker för damer, tillgängliga från märken som Deerhunter, Seeland och Pinewood. Välj mellan dämpade naturfärger som grön, oliv, svart och kamouflage, som passar perfekt in i jaktmiljön, till dina övriga jaktkläder och säkerställer synlighet eller döljande efter behov.

Våra jakt regnkläder och anoraker för damer är utrustade med praktiska detaljer som säkerställer funktionalitet och komfort under jakten. Tillverkade av kvalitetsmaterial som garanterar hållbarhet och lång livslängd. Dragkedjor och kardborreband håller dig torr, medan praktiska fickor ger enkel åtkomst till nödvändig utrustning. Justerbara huvar ger extra skydd mot regn och vind.

Funktioner som ger en behaglig jakt:

  • Vattentät: Våra jakt regnkläder för damer är vattentäta med olika vattentäthet. Vill du veta mer om detta, läs vår blogg om vattenpelartryck och andningsförmåga i regnkläder.
  • Andningsbar: Säkerställer komfort även under långa jaktpass.
  • Vindtät: Effektivt skydd mot skarp vind.
  • Stretch: För ökad rörelsefrihet, välj jakt regnkläder med stretch.

För att förlänga livslängden på dina jakt regnkläder rekommenderar vi att lufttorka dem efter användning och följa tvättinstruktionerna noggrant.

Hitta jakt regnkläder och anoraker för damer här

Oavsett om du söker de senaste modellerna eller vill ha bra erbjudanden på restpartier, har Billiga-arbetskläder.se ett brett utbud. Våra restpartier är nedsatta för att de är utgående varor, inte för att de har något fel. Se vårt utbud och hitta de perfekta jakt regnkläderna och anorakerna för dina behov och stil inför kommande jaktsäsong.