TrustpilotGratis frakt över 699:-100 dagars öppet köpBrodyr och tryck - Klicka här
KundtjänstHitta beställningLogga inInkl. moms

Skidunderkläder

Håll värmen genom att köpa ett smart skidunderställ här på Billiga-arbetskläder.se från kvalitetsmärken som Helly Hansen, Craft, Ocean, Stormtech, Under Armour, Marathon och många fler.


Skidunderkläder

Letar du efter skidunderställ för herr? Hitta smarta och billiga skidunderställ här på Billiga-arbetskläder.se från kvalitetsmärken som Marathon, Craft, Helly Hansen, Ocean och många fler. Vi har ett stort utbud där du kan välja mellan flera olika färger, modeller och prisklasser. För att få den bästa upplevelsen i skidbacken är det viktigt att du håller dig varm och känner dig bekväm - här spelar skidunderstället en viktig roll.

Skidunderställets viktigaste uppgift är att hålla dig varm och torr. När du väljer skidunderställ kan det därför vara en bra idé att välja något som andas och är svettavledande, så att du enkelt och snabbt kan bli av med fukten från kroppen. Dessutom hjälper detta till att undvika överhettning under hård och intensiv aktivitet.

Skidunderställ i ull, merinoull eller syntetmaterial?

När du tittar på skidunderställ kan du välja mellan material som exempelvis ull eller syntetmaterial.

Fördelen med att välja skidunderställ i syntetiska material, som polyester, är att de är mycket lätta, andas och är svettavledande. Skidunderställ i syntetiska material är det perfekta valet för dig som har en hög aktivitetsnivå och lätt för att hålla värmen. En del av våra skidunderställ i polyester innehåller lite ull för att ge extra värme.

Är du frusen av dig? Då är ett skidunderställ i ull ett bra val! Skidunderställ i ull är temperaturreglerande och ser till att hålla dig varm när det är kallt och sval när du blir varm. När ullen blir våt bibehålls de isolerande och temperaturreglerande egenskaperna och ullen kommer därför att behålla värmen även om du blir våt. Dessutom är ull svettavledande och luktavvisande, så det är inte nödvändigt att du tvättar den lika ofta som andra kläder. När det ska tvättas kan vi rekommendera dig att köpa vårt ulltvättmedel. Vid användning av ulltvättmedel bibehålls ullens naturliga egenskaper på bästa sätt.

När du tittar på skidunderställ kommer du att upptäcka att det finns många skidunderställ som inte är i 100% ull. Anledningen till detta är att insidan av skidunderstället inte får klia och därför är materialet inte 100% ren ull. Om du är en sån som tycker att ull kliar är merinoull ett bra val. Merinoull har tunnare fibrer, vilket gör den otroligt mjuk och bekväm.

Vilken typ av skidunderställ ska du välja då? Det är en smakfråga och i detta beslut är det många saker som spelar in, både om du är frusen av dig och i hög grad även destinationen - om skidsemestern blir i alperna eller i de norska fjällen. Underställströjan är väldigt mångsidig och kan användas i många olika sammanhang. Det är alltså inte bara på skidsemestern du kan få glädje av det, utan även på löprundan, fotbollsträningen, promenaden och annars när du ska vistas utomhus under vinterhalvåret.

Håll värmen - lager på lager

Vi rekommenderar lager-på-lager-metoden när du väljer skidkläder. En fördel med lager-på-lager-metoden är att du enkelt kan anpassa din klädsel efter både väder- och aktivitetsnivå genom att ta på eller av ett lager. Det kan därför vara en bra idé att ha ett mellanlager ovanpå skidunderstället, som kan fungera som det isolerande lagret.

Ta en titt på vårt utbud, där du hittar många olika material, modeller och färger i allt från storlek XS-6XL. Vi har det bästa skidunderstället för dina behov och preferenser. Hitta allt från de senaste trenderna till billiga restpartier på rea här på Billiga-arbetskläder.se!

Kan vi hjälpa med något?