Trustpilot trustpilot Gratis frakt över 699:- 100 dagars öppet köp Brodyr och tryck - Klicka här
Kundtjänst Hitta beställning
Logga in
close login
Inklusive moms trustpilot
  • Exklusive moms (0%)
  • Inklusive moms (25%)

Personuppgiftspolicy

Insamlande och användning av personuppgifter

Generellt

Denna policy om behandling av personuppgifter ("Personuppgiftspolicy") beskriver hur Billiga-arbetskläder.se, ägt av DK-Multiwear ApS (vidare kallat " Billiga-arbetskläder.se", "oss", "vår", "vi") samlar in och behandlar uppgifter om dig

Personuppgiftspolicyn gäller för personuppgifter som du ger till oss eller som vi samlar in via hemsidan Billiga-arbetskläder.se,  www.billiga-arbetskläder.se ("Hemsidan").

Billiga-arbetskläder.se är personuppgiftsansvarig för dina personuppgifter. All kontakt till Billiga-arbetskläder.se kan göras via kontaktuppgifterna som anges under punkt 7.

Vilka personuppgifter samlar vi in, i vilket SYFTE OCH den rättsliga grunden till behandlingen

När du besöker Hemsidan samlar vi automatiskt in uppgifter om dig och ditt användande av Hemsidan, t.ex. vilken webbläsare du använder, vilka söktermer du använder på Hemsidan, din IP-adress inklusive nätverkslokalitet och information om din dator.

Syftet är att optimera användarupplevelsen och Hemsidans funktion samt för målriktad marknadsföring inklusive re-targeting via Facebook och Google. Denna behandling av uppgifter är nödvändig för att vi ska kunna underhålla våra intressen i att förbättra Hemsidan samt visa relevanta erbjudanden för dig.

Den rättsliga grunden för behandlingen är EU-dataskyddsförordningen artikel 6, stycke 1, punkt f.

När du köper en produkt eller kommunicerar med oss på Hemsidan samlar vi in de uppgifter du själv anger, t.ex. namn, adress, e-postadress, telefonnummer, betalningsmetod, uppgifter om vilka produkter du köper och eventuellt returnerar, leveransönskningar samt uppgifter om den IP-adress som beställningen är gjord från.

Syftet är att vi skal kunna leverera de produkter du har beställt och i övrigt uppfylla vårt avtal med dig, inklusive för att administrera dina rättigheter för att ångra köp, returnera och reklamera. Uppgifter om dina köp kan också behandlas av oss för att hålla lagstadgade krav till bl.a. bokföring och redovisning, Vid köp samlas IP-adressen in med syftet att kunna underhålla vårt intresse av att kunna förhindra bedrägerier.

Den rättsliga grunden för behandlingen är EU-dataskyddsförordningen artikel 6, stycke 1, punkt b, c och f.

När du registrerar dig till vårt nyhetsbrev samlar vi in uppgifter om ditt namn och e-postadress.

Syftet är att underhålla vårt intresse av att leverera nyhetsbrev till dig.

Den rättsliga grunden för behandlingen är EU-dataskyddsförordningen artikel 6, stycke1, punkt f.

När du skapar ett konto på Billiga-arbetskläder.se ombeds du att uppge t.ex. namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Utöver namn, adress och e-postadress väljer du själv vilka uppgifter du vill ge oss.

Den rättsliga grunden för behandlingen är EU-dataskyddsförordningen artikel 6, stycke 1, punkt b och f. Du blir i samband med registreringen ombedd att uttryckligt samtycke till elektronisk marknadsföring.

Mottagare av Personuppgifter

Uppgifter om ditt namn, adress, e-post, telefonnummer samt ordernummer och specifika leveransönskningar ges vidare till PostNord, GLS eller en transportör som står för leveransen av köpta varor till dig. Vid köp av icke-lagerhållna varor kan de nämnda uppgifterna ges vidare till producenten eller säljaren av den gällande varan som i det fallet kommer stå för leveransen.

Uppgifterna kan överlämnas till externa samarbetspartners som behandlar uppgifterna på våra vägnar. Vi använder externa samarbetspartners till bl.a. statistik och prestationsmätningar, teknisk drift och förbättringar av Hemsidan, utskick av nyhetsbrev samt målriktad marknadsföring inklusive re-targeting samt till din bedömning av vårt företag och våra produkter. Uppgifter som ges vidare är bl.a. ditt namn och e-postadress till TrustPilot så en inbjudan till recension av vårt företag på TrustPilots hemsida kan skickas till dig på våra vägnar. Väljer du att göra en recension blir TrustPilot personuppgiftsansvarig för de upplysta uppgifterna. Dessa företag är databehandlare under våra instruktioner oh behandlar data som vi är dataansvariga för. Databehandlarna får inte använda uppgifterna till annat syfte än att uppfylla avtalet med oss, och är underlagda sekretess om dessa uppgifter. Vi har ingått skriftliga databehandlingsavtal med alla databehandlare som hanterar personuppgifter på våra vägnar.

Två av dessa databehandlare, Google Analytics v/Google LLC och Facebook Inc är etablerade i USA. De nödvändiga garantierna för överföring av information till USA är säkerställd genom databehandlarens certifieringar under EU-U.S. Privacy Shield, jämför EUs Dataskyddsförordning artikel 45.

Kopia av Google LLCs certifiering hittas här.

Kopia av Facebook Incs certifiering hittas här.

Dina rättigheter

För att ge insyn i behandlingen av din information måste vi som personuppgiftsansvarig informera dig om dina rättigheter.

Inblickrätten

Du har rätt att när som helst begära information om bland annat vilken information vi har registrerad om dig, syftet med registreringen, vilka kategorier av personuppgifter och mottagare av information som ev. finnas såväl som information omkring vart ifrån informationen härstammar.

Du har rätt att få en kopia av de personuppgifter som vi b