Letar du efter arbetskläder i stora storlekar?

Letar du efter arbetskläder i stora storlekar?

Låt oss konstatera att det finns hantverkare, kockar, servitörer, undersköterskor, frisörer och så vidare i alla olika storlekar - men tycker du ändå att det är svårt att hitta arbetskläder som passar dig? Då har du som tur är hamnat på rätt ställe! Hos oss på Billiga-arbetsklader.se har vi nämligen gjort det enkelt för dig att hitta kläder i stora storlekar och till alla branscher.

Läs mer här och få ett par konkreta tips på hur du hittar kläder i rätt storlek.

Rätt storlek gör dig utrustad och klar

När dina kläder passar dig och är sköna att bära så får mer energi och du kan fokusera bättre på ditt arbete eller det projekt som du arbeta på. Du blir med andra ord utrustad och klar– både fysiskt och psykiskt. Kläderna i stora storlekar i vår webbshop är designade med fokus på god rörelseförmåga samt att de ska kunna användas under en hel dag.

När du ska hitta kläder i stora storlekar ska du börja med att ta fram dina mått, du kan se hur du ska göra i denna video. För att få fram rätt storlek ska du jämföra dina egna mått med måtten som står på de kläder du hittar hos oss. Vi har storleksguider för alla plagg, för som du säkert vet så kan 2XL skilja sig från olika varumärken. Ett råd är att inte behålla kläder som är en storlek för liten i hopp om att de en dag kommer att passa - kläderna ska passa dig här och nu!


Så söker du efter kläder i stora storlekar

När du har fått fram dina mått kan du enkelt filtrera på billiga-arbetsklader.se för att hitta det plagg du letar efter i just din storlek.

Du ser nu samtliga arbetsbyxor, arbetsjackor, T-shirts eller det du är på jakt efter, i just din storlek. Här kan du nu välja det plagg som du gillar bäst – utan att behöva se på alla övriga storlekar. På det sättet ser du bara produkter som finns i rätt storlek och du slipper bli irriterad över att ett plagg inte finns i din storlek och kan istället koncentrera dig på de alternativ som finns.

Kom ihåg att kolla i storlekguiden på den varan du har hittat då storlekarna kan variera från märke till märke. Storleksguiden kan du se under knappen ”Lägg i varukorgen”

Varför är det skillnad i pris på små och stora klädstorlekar?

Du kanske har undrat över prisskillnader mellan små och stora klädstorlekar. Detta kan bero på att det ska tillverkas separata mönster till kläder för att få de stora storlekarna att passa och sitta bra. Arbetstiden för att anpassa ett mönster samt det extra tyget som används till de stora storlekarna gör att de därför kan vara dyrare än de plaggen i mindre storlekar. Detta kan jämföras med barnkläder kontra vuxenkläder – där skiljer det också i pris.

Hitta även stora skor, stövlar och skyddsskor

Bra fotfäste är viktigt i blåsigt väder - därför behövs det också skor från storlek 48 och uppåt! Utbudet av skor med större storlekar är ofta begränsat och därför har vi i vår webbshop samlat ett bra utbud av stora skor, stövlar och skyddsskor så du har flera goda valmöjligheter.

Se exempel på stora skor här:

Om du behöver ett par stora sneakers, jaktstövlar eller business- & uniformsskor kan du också filtrera efter storlekar på billiga-arbetsklader.se. På då sätt koncentrerar du sökningen på just din specifika skostorlek.

Har du frågor om kläder och skor i stora storlekar?

Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har hittat kläder eller skor som inte finns i din storlek så undersöker vi gärna om det är möjligt att få fram eller hjälper dig att hitta ett annat bra alternativ. Vi hjälper dig gärna att hitta din storlek i djungeln av storlekar.

Kontakta kundtjänst på info@billiga-arbetsklader.se eller telefon 0410-350185