Arbetskläder

Snygga arbetskläder från välkända märken

Här hittar du ett stort urval av snygga arbetskläder från välkända märken så som Fristads Kansas, Blåkläder, Carhartt, Helly Hansen m.fl. Vi har billiga arbetskläder till alla användningsområden och branscher, bland annat arbetskläder till hantverkare och industriarbetare för att nämna några få.

Många billiga arbetskläder

Vi köper upp restpartier från många välkända märken, så hos oss kan du hitta både arbetskläder från ordinarie sortiment samt mycket billiga arbetskläder från restpartier. Allihop i bra kvalitet!

Slistarka yrkeskläder till hela familjen

Vi säljer yrkeskläder och jobbkläder i alla kategorier, till exempel arbetsbyxor, arbetsshorts, arbetsjackor, arbetsskjortor, regnkläder, overaller, termokläder m.m. Vi har arbetskläder till både dam, herr och även barn!

Arbetskläder i alla storlekar och kvaliteter

Våra arbetskläder finns i alla storlekar, från XS helt upp till 10XL i några märken. Här hittar du även kläder med särskild certifiering, till exempel varselkläder, flamskyddskläder m.m. Du beställer lätt online och vi skickar dina arbetskläder till dig så fort som möjligt. Du har alltid möjlighet att på ett enkelt sätt returnera dina arbetskläder om de inte passar.

Hitta rätt arbetskläder

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du är osäker på vilken storlek du ska använda eller har frågor omkring arbetsklädernas kvalitet, certifiering eller annat. Skriv eller ring till oss i kundtjänst så hjälper vi dig gärna med att hitta rätt arbetskläder!

Sortera efter
Produkter
(9336)
30 / 60 / 90 /
Sortera efter
Produkter
(9336)
30 / 60 / 90 /

Nyheter och restpartier inom arbetskläder

Hos Billiga-arbetskläder.se hittar du produkter från välkända märkens ordinarie sortiment av arbetskläder, arbetsskor och tillbehör.

Dessutom köper vi stora restpartier vilket betyder att du hos oss kan köpa arbetskläder till vettiga priser. Du känner igen dessa produkter på “Restparti”-märket.

Du är alltid välkommen att
kontakta vår kundtjänst via 
info@billiga-arbetsklader.se 
eller telefon 0410-350185.

 

Tommy Søndergård

Ägare, Billiga-Arbetskläder.se