Arbetskläder

Köp arbetskläder från välkända märken

Hos oss hittar du ett stort urval av snygga och tåliga arbetskläder från välkända och populära märken så som Fristads, Blåkläder, Carhartt, L.Brador, Mascot, Snickers Workwear, Helly Hansen Workwear m.fl. Vi har ett stort sortiment av arbetskläder till alla användningsområden, yrken och branscher, bland annat till hantverkare, elektriker, lagerpersonal och industriarbetare för att nämna några få, och hos oss hittar du naturligtvis arbetskläder till både herr, dam och även barn. Vi har kläderna som håller till tuff lek på dagis, i skolan eller i fritiden. Hos Billiga-arbetskläder.se kan du köpa arbetskläder till hela familjen!

Vi köper upp restpartier från många välkända märken, så hos oss kan du hitta både arbetskläder från ordinarie sortiment samt mycket billiga restpartier. Allihop i bra kvalitet och med öppet köp på allt! Kolla gärna in våra erbjudanden i webbshoppen! 

Arbetskläder i alla storlekar och kvaliteter

Våra arbetskläder är i god kvalitet och finns i många olika storlekar, från XS helt upp till 10XL i några märken. Det är viktigt med passform, funktionalitet, bekvämlighet och rörelsefrihet så att du kan fokusera på ditt arbete och inte behöver tänka på hur arbetskläderna sitter. Samtidigt gör det ju heller inte någonting om arbetskläderna även är snygga! 

Hos oss hittar du även arbetskläder med certifiering, till exempel varselkläder, sågskyddskläder och flamskyddskläder. Vi har även kläder med extra funktionalitet så som spikfickor eller vattenpelartryck som gör kläderna vattentäta. Du hittar även arbetskläder med varmt foder så att du kan hålla dig varm utomhus en hel arbetsdag och naturligtvis även kläder med andasfunktion för varma sommardagar. Alla arbetskläder som finns på lager kan vi skicka samma dag om du beställer innan kl. 14 måndag - torsdag och innan kl. 13 på fredagar.

Vårt lager ligger i Danmark så du ska normalt räkna med 1-2 dagars leverans. Vi har även beställningsvaror, isåfall kan du se antal dagars lagerstatus på varan när du beställer på nätet. Lagerstatus berättar hur många dagar det cirka går innan vi får in dina arbetskläder på vårt lager, efter att du beställt dem i vår webbshop. Därefter ska du räkna med 1-2 dagars leverans.  

Hitta rätt arbetskläder på nätet

Du är välkommen att titta på vårt urval i webbshoppen och använd gärna vår filtreringsfunktion för att lätt söka dig fram till rätt plagg. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du är osäker på vilken storlek du ska använda eller har frågor omkring arbetsklädernas kvalitet, certifiering eller annat. Kanske hittar du inte det du söker? Om vi har märket i vår shop kan vi helt säkert skaffa det. Skriv eller ring till oss i kundtjänst så hjälper vi dig gärna med att hitta rätt arbetskläder! 

Sortera efter
Produkter
(9741)
30 / 60 / 90 /
Sortera efter
Produkter
(9741)
30 / 60 / 90 /

Nyheter och restpartier inom arbetskläder

Hos Billiga-arbetskläder.se hittar du produkter från välkända märkens ordinarie sortiment av arbetskläder, arbetsskor och tillbehör.

Dessutom köper vi stora restpartier vilket betyder att du hos oss kan köpa arbetskläder till vettiga priser. Du känner igen dessa produkter på “Restparti”-märket.

Du är alltid välkommen att
kontakta vår kundtjänst via 
info@billiga-arbetsklader.se 
eller telefon 0410-350185.

 

Tommy Søndergård

Ägare, Billiga-Arbetskläder.se