TrustpilotKundserviceGratis frakt över 1200:-100 dagars öppet köp
Logga inInkl. moms

Arbetsbyxor designade för kvinnor

Välj bland mer än 350 olika arbetsbyxor

VÅRA MEST POPULÄRA PRODUKTER

Viking Footwear
Restparti
Spara 38%
Viking Gyda Glossy gummistövlar dam, Svart
Viking Gyda Glossy gummistövlar dam, Svart
SEK 569.00
SEK 929.00
Albatros
Restparti
Spara 46%
Albatros Aurora gummistövlar dam, Svart
Albatros Aurora gummistövlar dam, Svart
SEK 569.00
SEK 1,069.00
Pinewood
Restparti
Spara 32%
Pinewood Retriever fleecejacka dam, Svart/Svart
Pinewood Retriever fleecejacka dam, Svart/Svart
SEK 529.00
SEK 785.00
Sanita
Restparti
Spara 43%
Sanita Colourfall träskor utan hälkappa dam, Multi
Sanita Colourfall träskor utan hälkappa dam, Multi
SEK 429.00
SEK 755.00
Stormtech
Stormtech Logan långärmad skjortor till dam, Svart/Grå
Stormtech Logan långärmad skjortor till dam, Svart/Grå
SEK 759.00

KATEGORIER

ALLA KÄNDA VARUMÄRKEN

Mærker

DAMKLÄDER OCH SKOR FÖR ARBETE, SPORT OCH FRITID

Hos Billiga-arbetskläder.se kan du hitta det största utbudet av arbetskläder för kvinnor, utformade just för kvinnor. Det är en skön känsla att kunna gå till jobbet i vetskap om att arbetskläderna sitter fint och fungerar optimalt. Att de dessutom är till bra priser, gör det knappast mindre intressant? Vi har kläder i de senaste trenderna och billiga restpartier från märken som: Blåkläder, Mascot, Snickers Workwear, Carhartt Workwear, FE Engel, L.Brador.

Här på sidan är utbudet av kläder för män så stort att du kommer att kunna hitta en serie från samma märke. Du har också möjlighet att ta vad du gillar bäst från flera olika märken och kombinera kläderna kors och tvärs.

Stort utbud av kläder för kockar och servitörer samt vårdindustrin

Oavsett vilken bransch du är i, kan du hitta arbetskläder för kvinnor här. Vi har ett mycket brett utbud av kock- och servitörskläder till restauranger och caféer. Till vårdsektorn finns det vård- och klinikkläder i många varianter. Oavsett om du arbetar med pedikyr, eller är tandläkare eller sjuksköterska, kan du hitta funktionella och bekväma kläder för ditt arbete här.

Dessutom har vi profilkläder som lämpar sig om du har ett representativt jobb, som till exempel säljare, revisor, bankrådgivare eller som kläder till en förening. Ska vi nämna vissa typer av profilkläder kan det vara sköna skjortor, byxor, stickade tröjor, pikétröjor, jackor och liknande.​​​​​​​

Funktionella kläder för utomhusaktiviteter, jakt och sport

Utöver arbete, måste det även finnas plats för sunda fritidsaktiviteter där du laddar upp. Det kan vara i form av jakt och friluftsliv, löpning, golf, gym, cykling och mycket annat. Gör dig själv en tjänst och utforska världen av sport- och fritidskläder för kvinnor här hos Billiga-arbetskläder.se och hitta kläderna för ditt intresse.

Skor för olika jobb och fritidsaktiviteter

Sist men inte minst kan du få damskor för olika arbeten och fritidsbruk. I sortimentet ingår skyddsskor och stövlar, skor för kockar och servitörer, skor för vårdpersonal, terapeuter och personal på kliniker. För fritidsbruk kan du få sportskor, sneakers, jaktstövlar och vandringskängor.

Kom ihåg att du hos Billiga-arbetskläder.se kan få broderat eller tryckt företagets logotyp på olika typer av kläder. En företags- eller föreningslogotyp visar tydligt var du kommer ifrån. Här kan du läsa mer om hur du får tryck på kläder.

Ge dig själv tid att utforska här på Billiga-arbetskläder.se och hitta kläder och skor för arbete och fritid. Om du är osäker på något, kontakta vår kundtjänst som gärna hjälper dig att hitta den bästa lösningen.

Chat