TrustpilotKundserviceGratis frakt över 1200:-100 dagars öppet köp
Logga inInkl. moms

Kontakta Billiga-arbetskläder.se​​​​​​​


​​​​​​​Skicka ett mejl eller ring till oss - vi vill gärna höra från dig!

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor angående t.ex. en beställning eller våra produkter.

Vårt mål är att svara på alla mejl inom 24 timmar (vardagar).

Telefonerna och chatten är öppna från måndag till torsdag kl. 8-16 och fredagar kl. 8-15.

E-post: info@billiga-arbetsklader.se
Kundtjänst: 0410-350185
Tryck & brodyr: 0410-379077

Billiga-arbetskläder.se
Genvägen 1
231 62 Trelleborg
(ingen försäljning på adressen)

Byte eller retur

Varan ska vara oanvänd och ren när den returneras. Vi återbetalar dig till samma konto som beställningen betalats via eller krediterar beloppet från din faktura när vi mottagit returen. Om du vill byta till något annat lägger du en ny beställning på hemsidan.

Du kan använda rabattkoden för gratis frakt på den nya beställningen som står på retursedeln inuti paketet samt på orderbekräftelsen - om du inte har kvar koden kan vi skicka en ny till dig.

Om du använder returetiketten som vi skickat med kostar det 59 kr i returfrakt vilket dras av från beloppet vi krediterar dig. Har du valt Klarna-faktura och inte betalat den ännu kommer därför 59 kr kvarstå på fakturan. Om du behöver en ny returetikett kan vi mejla det till dig.

Fakturakund

Företag med godkänd kreditsäkerhet kan betala via faktura hos oss genom att först skapa ett konto på hemsidan och kryssa i att ni önskar att betala med faktura. Kom ihåg att välja "Företag" eller "GLN". Vi återkommer sedan så snart kontot uppdaterats till ett fakturakonto. Ni är annars varmt välkomna att mejla oss era uppgifter så registrerar vi ett konto åt er.

Vi skickar varorna från Danmark, det vill säga inom EU och är därför berättigade att skicka faktura utan moms med omvänd betalningsskyldighet. Detta innebär att vi inte kan lägga till moms på er faktura om ni har ett godkänt momsregistreringsnummer. Ni kan läsa mer om det här.


Se fler vanliga frågor och svar här.

Chat