TrustpilotGratis frakt över 699:-100 dagars öppet köpBrodyr och tryck - Klicka här
KundtjänstHitta beställningLogga inInkl. moms
Brodyr och tryck på kläder

Brodyr och tryck på kläder

Arbetskläder med logga gör företaget synligt

Ett enkelt sätt att profilera sig i förhållande till omgivningen är att ha logga på företagskläder, arbetskläder och föreningskläder. Inga tvivel om var de anställda kommer ifrån om de har tryck på sina arbetskläder. Detsamma gäller om det finns logga på företagskläder för kontorspersonal, konsulter, säljare, personal inom detaljhandel och service, för kockar och servitörer, klinik- och vårdpersonal. Som exempel kan vi nämna att tröjor med tryck, tryck på t-shirts och logotypen på hantverkarnas företagskläder kan leda till att företaget kontaktas och får fler beställningar – helt utan att behöva spendera extra pengar på marknadsföring.​​​​​​​

När du köper arbetskläder, kockkläder, serveringskläder, klinikkläder, sportkläder, profilkläder, kepsar, förkläden och väskor här på Billiga-arbetskläder.se kan du också få en logotyp på kläderna, eftersom vi utför både textiltryck och brodyr här i huset. Det innebär att du får dina tryckta eller broderade kläder levererade extra snabbt och att vi kan garantera en hög kvalitet utförd av våra noggranna och detaljorienterade medarbetare. Om kläderna finns i lager kan vi leverera kläderna med logga ca. 7-8 arbetsdagar efter att du har godkänt korrekturen.

Ska det tryck eller brodyr på kläderna?

Vi vägleder dig i om din logga ska tryckas eller broderas på kläderna, var den ska placeras och i vilken storlek den ska vara. Men vi kan säga att för arbetskläder, kockkläder och föreningskläder använder vi både tryck och brodyr. Vi ser till att trycket är av en kvalitet som är lämplig för tvätt vid samma temperatur som kläderna.

När det är profilkläder - dvs. snygga kläder för användning på kontoret, i hotellreceptioner, serveringskläder eller klinikkläder, kan vi rekommendera både tryck och brodyr på kläderna. Med brodyr uppnår du ett exklusivt, nästan tredimensionellt utseende. Brodyren kan vara blank eller matt i utseendet och väljs utifrån klädkvaliteten och dina önskemål. Det lämpar sig väl på stickade plagg och fleece.

Jag vill veta mer om tryckmetoder, brodyr och placering

Så går det till när du köper kläder med tryck

Företagskunder och föreningar kan få tryck och brodyr på sina kläder hos oss. Om du är privatkund och vill ha tryck på kläderna kan du välja att få kläderna levererade till en alternativ leveransadress. På så sätt kan du själv få ett tryckeri att trycka på kläderna.

Du kan inte returnera kläder med tryck eller brodyr- istället har du möjlighet att beställa kläderna och prova dem innan de trycks om du är osäker på storleken. Du gör en vanlig beställning via hemsidan på de artiklar du vill prova. När vi får tillbaka varorna från dig får du en kreditnota. Returfristen är 14 dagar och du kan använda den bifogade returetiketten. Kläderna måste returneras oanvända och helst i originalförpackningen.

Vi skickar inte ut fysiska prover med tryck eller brodyr, men du får alltid en gratis korrektur via e-post, där din logotyp placeras på den produkt du vill ha.​​​​​​​

Förkläde med tryck
T-shirt med tryck
Tryck på arbetskläder
Broderi på arbetskläder
Broderi på kläder
Broderi på arbetskläder
Tryk på T-shirt

T-shirt med tryck

En t-shirt kan användas inom flera arbetsområden, som vård- och klinikkläder, som kock- och serveringskläder och i idrotts- och fritidsföreningar. Kort sagt, en T-shirt med tryck eller brodyr kan användas nästan var som helst, och det är ett prisvärt sätt att profilera sig.

Polo med tryk

Polo med tryck

En polotröja med tryck är snygg som profilkläder för kontorspersonal och säljare, precis som den kan användas i mer stretchigt material för sport och fritid. Den klassiska polon med tryck är också ett bekvämt arbetsplagg för klinik- och vårdpersonal.


skjorte med logo

Skjorta med logotyp

Kontorspersonal och säljare med tryckta skjortor profilerar sig presentabelt och synligt. Logga på skjortor gör också företaget synligt när det gäller serveringsskjortor, kockskjortor och arbetsskjortor.

Bukser med tryk

Byxor med logotyp

Oavsett om det är arbetsbyxor, kockbyxor, serveringsbyxor, klinikbyxor eller profilbyxor för kontorspersonal och säljare, kan vi vägleda dig att välja en byxadär tryck eller brodyr kan placeras snyggt.

Sweatshirt med print

Tröja med tryck

En bekväm tröja med eller utan blixtlås är bra att ha en tryckt eller broderad logga på. Tröja med tryck och brodyr kan användas som arbetskläder, vård- och klinikkläder, profilkläder, sport- och föreningskläder.

Hoodie med tryk

Huvtröja med tryck

En huvtröja med tryck kan användas som arbetströja, sport- och föreningskläder, vård- och klinikkläder såväl som profilkläder. En huvtröja med tryck eller brodyr är ett självklart alternativ för synlig profilering.

Tryk på jakker

Tryck på jackor

En jacka med tryck är en uppenbar profilering eftersom jackan är ytterplagget. Logga är ett alternativ på vinterjackor. Brodyr på jackor är också en bra lösning. Jackor med en logga kan bestå av vinterjackor, kockjackor, arbetsjackor, jackor för sport och fritid samt profiljackor för säljare eller kontorspersonal.

Forklæde med tryk

Förkläde med tryck

Ett kockförkläde med tryck är inte bara för kockar, bagare och slaktare utan kan också användas om du arbetar på ett kafé och som servitör. Ett förkläde med tryck av namn och logga är både praktiskt och snyggt. Och förkläden finns från klassisk vit till de med eleganta detaljer i kontrasterande färger och i läder.


Kasket med tryk

Keps med tryck

En keps med tryck är bra att dela ut som en merchandise vid evenemang. Men du kan också få loggor på kockmössor och kepsar för serveringspersonal, hantverkare och föreningar.​​​​​​

Ge fotoklubben eller ett golflag kepsar med logga - då är det lätt att se vem de blir sponsrade av.

Pris på tryck och brodyr

Här kan du se exempel på vad tryck och brodyr på kläder kan kosta. Detta gäller både antal, men också plats samt vad som ska tryckas eller broderas på.

Du bör veta att det lönar sig att köpa extra loggor för tryck, eftersom det finns en mängdrabatt på dem. Vi kan enkelt lagra de extra loggorna åt dig. På det sättet går det extra snabbt att få tryckta kläder levererade nästa gång du behöver det.

​​​​​​​

Berätta vad du behöver

För att vi ska kunna ge dig ett icke-bindande erbjudande skulle det vara till hjälp om du svarar på frågorna nedan. Vi svarar på din förfrågan inom 24 timmar på vardagar.

Om du redan vet vilka kläder du vill trycka eller brodera på, gör du så här

​​​​​​Gör din beställning via webbshoppen och välj "Vill ha tryck - endast för företag och föreningar" eller "Vill du brodera - ENDAST för företag och föreningar". Sedan skickar du loggan i vektorgrafik, i AI-, EPS- eller PDF-format till foretag@billiga-arbetsklader.se, och därefter kontaktar vi dig med ett erbjudande om tryck / brodyr.​​​​​​​


Vi är redo att hjälpa dig

Teamet i kundservice företag svarar gärna på frågor om tryck och brodyr. Kontakta oss via e-post foretag@billiga-arbetsklader.se  eller via telefon 0410-379077

Teamet i kundservice

Gitte, Jette, Hanna, Maren, Mette, Aksel, Lisselotte, Jon, Camilla og Felicia

Kan vi hjälpa med något?