TrustpilotKundtjänst: 0410-350185Frakt från 69 kr.Gratis frakt över 1200 kr. (ombud/företag)100 dagars öppet köp
Logga inInkl. moms
OBS: Vi levererar varor under hela sommaren, men några av våra leverantörer håller stängt ett fåtal veckor, därmed kan längre leveranstider än normalt uppstå. Läs mer här.
Professionelle overtrækssko til håndværkere - Safety2Shoes

Safety2Shoes - Professionella överdragsskor till hantverkare

Efter att ha arbetat utomhus ska du till nästa kund på jobb inomhus i ett hem med ömtåliga mattor eller golv

De flesta hantverkare känner säkert igen det; efter att ha arbetat utomhus ska du till nästa kund på jobb inomhus i ett hem med ömtåliga mattor eller golv. Helst vill du behålla dina säkerhetsskor på men tar av dem trots allt av respekt för kundens golv, eller så tar du på dig överdragsskydd i blå plast. Med hänsyn till din säkerhet och komfort är det inte bra att arbeta barfota och överdragsskydd i blå plast är heller inte optimalt då de inte är halksäkra och lätt går sönder. Plasten skyddar dessutom endast mot smuts och småsten som sitter fast under sulan riskerar ändå att repa golvet eftersom plasten är så tunn.

Safety2Shoes

Lösningen på detta problem är Safety2Shoes professionella överdragsskor. Genom att alltid ha dessa skoöverdrag i verktygslådan kan du behålla både blöta och smutsiga skor på när du inomhus utan att smutsa ner eller förstöra golv eller mattor.

Safety2Shoes fungerar som en arbetshandske – för dina skor. Dessutom är Safety2shoes en 2-i-1-produkt där den platta sidan är tänkt till torra golv och sidan med latexduttar är lämpad för våta golv.

Billiga-arbetskläder.se bad en murare, en snickare och en elektriker att testa Safety2Shoes. Vi fick positiv feedback från alla tre och de sade att Safety2Shoes gjorde det lättare i deras vardag.

OX-ON
Mängdrabatt
Safety2Shoes överskor, Svart/Grå
Safety2Shoes överskor, Svart/Grå
99,00 kr

Har du frågor om Safety2Shoes?

Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst om du är osäker på vad som passar till ditt behov.

Du kan nå oss via info@billiga-arbetsklader.se eller telefon 0410-350185.

Vi hjälper gärna med att hitta den bästa lösningen för dig.