Bild utan namn

Tryck och brodyr till företag och föreningar

Att ha logga på arbetskläderna bidrar till en bättre igenkännlighet och att medarbetarna ser mer professionella ut. Vi sätter logga på dina arbetskläder, oavsett om du är hantverkare eller försäljare, så har vi en lösning till dig.

Välj rätt företagslogotyp

Valet av logo på dina firmakläder beror på vilken stil du önskar, samt vad för material trycket ska sättas på.

Bild utan namn

Broderad logo

Med brodyr uppnår du ett exklusivt 3-dimisionellt utseende. Brodyr är det rätta valet till de "fina" firmakläderna, som västar, skjortor och stickade varor. Den slitstarka polyestertrådens skarpa färger motstår koktvätt och behåller färgen genom det mesta av textilens livstid.

Bild utan namn

Transfer logo

Transfer tryck är det rätta valet om kläderna ska användas dag ut och dag in. Transfer tryck framställs på en plastfolie separat och appliceras på kläderna med en värmepress. Det finns olika transfertyper som bl.a. vattenbaserade, standard, colorstop, polyamid och digital.

Bild utan namn

Namn och text påsatta

Vi kan erbjuda att göra namntryck och siffror in-house. Vi har vår egen plotter, vilket gör att det blir både billigare och snabbare att göra de små trycken. Genom att hantera produktionen internt kan vi säkerställa hög kvalitet och snabb leverans av trycken.

Vad kostar tryck och brodyr?

Priserna för tryck och brodyr varierar beroende på vilken placering du önskar, samt loggans storlek och antal färger. Utöver det ska du vid tryck beställa minst 10 st. Om du inte står och ska använda 10 st. här och nu, sparar vi dem till din nästa beställning.

Nedan ser du priserna för startomkostningar samt prisexempler. Du är varmt välkommen att kontakta vår företagsavdelning för att få en offert på tryck eller brodyr.

Vad kostar tryck och brodyr?

Berätta vad du behöver

För att vi ska kunna ge dig ett icke-bindande erbjudande skulle det vara till hjälp om du svarar på frågorna nedan. Vi svarar på din förfrågan inom 24 timmar på vardagar.


 

Ofta ställda frågor om tryck och brodyr

Vill du ha logga på dina arbetskläder? Kontakta gärna vår företagsavdelning på foretag@billiga-arbetsklader.se eller 0410-379077, de sitter redo att hjälpa dig. Nedan kan du se svaret på ofta ställda frågor.

För att få på tryck eller brodyr på kläderna kan du utfylla formuläret här, så återkommer vi till dig med en offert. Du kan också skicka ett mejl med din logga till foretag@billiga-arbetsklader.se med information om var på kläderna loggan ska placeras, vilka kläder det är du vill ha och antalet kläder som ska ha logga. Loggan ska skickas i vektorgrafik med filformat ai, eps eller pdf. Har du inte loggan i vektorgrafik, vill vi självklart gärna hjälpa med att renteckna din logga.

Härefter kontaktar vi dig med offert och korrektur, som ska genomgås och godkännas - produktionen startar självklart först efter ditt slutliga godkännande, så att vi är säkra på att vi får det bästa resultatet.

Priset för tryck och brodyr kan variera beroende på vad det är för tryck/brodyr du vill ha. Men startpriset för tryck ligger från 52:- ex. moms per styck. Prisexempel broderi & tryck här

Ja, vi trycker också på bl.a. väskor, mössor och kepsar.

Om du väljer t.ex. en T-shirt är det mycket populärt att placera loggan på vänster bröst och övre delen av ryggen. Här kan du se andra möjliga placeringar. Placeringar tryck&brodyr

Det beror på vilken typ av kläder du vill ha logga på. Men du kan få logga på de flesta ställen som det inte är sömmar på.

Vi är alltid redo att hjälpa dig om du behöver hjälp med loggans format eller grafik. Vi ser gärna att du har ett utkast på loggans utseende. Så kan vi hjälpa till med att renteckna din logga, så att den blir klar och tydlig på kläderna.

Det beror på vilka varor du beställer, men normalt kan vi skicka de tryckta kläderna till dig 5-6 vardagar efter att du har godkänt offerten och tryckets placeringen.

Det beror på vilka varor du beställer, men normalt kan vi skicka de broderade kläderna till dig 2-3 vardagar efter att du har godkänt offerten och tryckets placeringen.

Nej - Vi trycker och broderar endast till företag och föreningar.

Man ska minst köpa 10 tryck. Om du inte använder alla trycken på en gång, så lägger vi resten på lager hos oss, till nästa gång du ska ha tryck på din beställning.