Vårdkläder till studiestart

Letar du efter vårdkläder till din studiestart - då kan du få hjälp till klädvalet här på Billiga-arbetskläder.se Som assistent, vårdbiträde, sjuksköterska, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut, tandsköterska, tandhygienist, tandläkare, veterinärassistent, massageterapeut, zonterapeut, akupunktör, fotvårdsterapeut, kosmetolog eller på annat sätt arbetande inom vårdsektorn, så behöver du arbetskläder.

Bland klinikplagg och arbetskläder inom vården hittar man vita rockar, bussaronger, T-shirts, byxor, västar och vita arbetsskor, sandaler och träskor.

Vårdkläder till studiestart

Till din utbildning inom vård och hälsa är det viktigt att ha kläder som är rena och hygieniska. Därför vi har satt ihop ett prisvänligt utbud av vita rockar, bussaronger, T-shirts, byxor och västar från märken som Kentaur, Hejco, Nybo, Bragaard, Clinic Dress och ID Identity. Vissa av plaggen finns självklart också tillgängliga i andra färger än vitt, bland annat blått, svart, ljusgrönt och bordeaux. Färger som du kan matcha som du vill, allt efter vad som tillåts i din bransch.

Arbetsskor och träskor till vård, sjukhus och vårdhem

Till ditt jobb inom klinik- och vårdsektorn behöver du ett par vattenavvisande, halkfria arbetsskor, arbetssandaler eller träskor. När du behöver stå och gå en del på ett hårt golv under din arbetsdag, är det också viktigt att du använder stötdämpande skor. Här på Billiga-arbetskläder.se har vi olika slags vårdarbetsskor som uppfyller ovanstående kriterier. Du kan hitta arbetsskor, arbetssandaler och träskor till vårdjobb i märken som Sika, Sanita, Eurodan, Båstad, Jalas, Elten med flera.

Startbudgeten för vårdkläder och arbetsskor är oftast inte så hög. Här på Billiga-arbetskläder.se har vi därför samlat ihop ett prisvänligt utbud av arbetskläder och -skor till kvinnor och män i kategorin ”Vårdkläder till din studiestart” - både de senaste trenderna och billiga restpartier.

Kom ihåg att vi vet massor om kraven på arbetskläder. Du är välkommen att kontakta kundservice på tel. 0410-350185 eller maila oss på info@billiga-arbetsklader.se och få råd och vägledning om rätt val av arbetskläder för din bransch.

Vårdkläder till studiestart

Sortera efter
Produkter
(32)
30 / 60 / 90 /
Sortera efter
Produkter
(32)
30 / 60 / 90 /

Nyheter och restpartier inom arbetskläder

Hos Billiga-arbetskläder.se hittar du produkter från välkända märkens ordinarie sortiment av arbetskläder, arbetsskor och tillbehör.

Dessutom köper vi stora restpartier vilket betyder att du hos oss kan köpa arbetskläder till vettiga priser. Du känner igen dessa produkter på “Restparti”-märket.

Du är alltid välkommen att
kontakta vår kundtjänst via 
info@billiga-arbetsklader.se 
eller telefon 0410-350185.

 

Tommy Søndergård

Ägare, Billiga-Arbetskläder.se