Kundtjänst: 0410-350185TrustpilotFrakt från 69 kr.Gratis frakt över 1200 kr. inkl. moms100 dagars returrätt.Leverans sommar 2019
Logga inInkl. moms

VibrationshandskarVisning:
Visar 3 av 3 produkter
Sortera efter:
 • Portwest
  Mängdrabatt
  Portwest Anti-vibration handskar, Svart
  Portwest Anti-vibration handskar, Svart
  269,00 kr
 • Tegera
  Tegera 9181 vibrationsdämpande handskar, Svart/Gul
  Tegera 9181 vibrationsdämpande handskar, Svart/Gul
  715,00 kr
 • Tegera
  Tegera Pro 9180 arbetshandskar, vibrationsdämpande, Grå
  Tegera Pro 9180 arbetshandskar, vibrationsdämpande, Grå
  655,00 kr
Sida 1 av 1|3 av 3 produkter

Vibrationshandskar

Vill du minska risken för vita fingrar till följd av arbete med mekaniska vibrationer? Då ska du använda anti-vibrationshandskar, som du hittar här på Billiga-arbetskläder.se.

De bra och skyddande arbetshandskar med vibrationsdämpande effekt finns i storlekar som passar både män och kvinnor. Vissa har åtsittande resår i handleden och andra med karborreband. Samtidigt som handskarna är vibrationsdämpande, så har de ett extremt bra grepp och är därför lämpliga till konstruktion, arbete med maskiner och annat grovt arbete.

Vibrationsdämpande handskar är nödvändiga om du arbetar med ett verktyg som ger mekaniska vibrationer och stötar. Handskar som är vibrationsdämpande minskar risken för hand-, arm- och vibrationssyndrom och även kallat HAVS eller vita fingrar.

Ta en titt här på Billiga-arbetskläder.se och hitta vibrationshandskarna som skyddar dig så mycket som möjligt. Vi har både handskar med den senaste tekniken och de restpartier att erbjuda.