Skärhandskar

Hanterar du knivar på ditt jobb eller utsätts dina händer för vassa föremål och stick, så behöver du skärhämmande arbetshandskar. På Billiga-arbetskläder.se har vi många olika skärhämmande handskar i storlekar till både dam och herr.

På denna sida kan du också hitta skärhämmande handskar godkända för livsmedelshantering. Handflatsdoppade arbetshandskar, vilket gör dem tunnare än många andra skärhandskar. Skärhämmande handskar med bra fingerspetskänsla som samtidigt har ett bra grepp i oljiga miljöer. Några av de övriga skärhandskarna passar bra till monteringsarbete, byggnadsarbeten, smidearbete, VVS-installationsarbete och maskinförararbete.

Skydda händerna korrekt mot skärskador – det gör skillnad!

På Billiga-arbetskläder.se har vi både skärhämmande handskar med klassificering 1-5 enligt EN388:2003 och med Cut A-F i förhållande till EN388:2016.

Se utbudet här på Billiga-arbetskläder.se och hitta de skärhämmande handskar som erbjuder det skydd just du behöver.

Sortera efter
Produkter
(15)
30 / 60 / 90 /
Sortera efter
Produkter
(15)
30 / 60 / 90 /

Nyheter och restpartier inom arbetskläder

Hos Billiga-arbetskläder.se hittar du produkter från välkända märkens ordinarie sortiment av arbetskläder, arbetsskor och tillbehör.

Dessutom köper vi stora restpartier vilket betyder att du hos oss kan köpa arbetskläder till vettiga priser. Du känner igen dessa produkter på “Restparti”-märket.

Du är alltid välkommen att
kontakta vår kundtjänst via 
info@billiga-arbetsklader.se 
eller telefon 0410-350185.

 

Tommy Søndergård

Ägare, Billiga-Arbetskläder.se