Montagehandskar

Här på Billiga-arbetskläder.se hittar du olika typer av montagehandskar till både män och kvinnor. Montagehandskar är väldigt bra arbetshandskar som ger dig en bra fingertoppskänsla och kan användas all-round. Du kan använda montagehandskar om du t.ex. arbetar inom industri och ska hantera mindre föremål. Arbetar du inom elektronikbranschen med el, som ventilationstekniker eller liknande så har du också användning av handskar med bra känselområde för fingermonteringsarbeten. Vi har montagehandskar i märken som MaxiFlex, OX-ON, Tegera och Blåkläder.

Montagehandskar finns tillgängliga som stickade handskar med t.ex. nitrilbeläggning som är en ytdoppning som gör att handskarna är lämpliga för monteringsarbete. Du kan också välja tunna getskinnshandskar där skinnet ger en bra fingertoppskänsla. En tredje möjlighet är getskinnshandskar med överdel i polyester, som får montagehandskarna till att sluta sig tätt om handen samtidigt som de inte är så varma.

Ta en närmre titt på utbudet av montagehandskar här på Billiga-arbetskläder.se – vi har de mest populära handskarna och restpartier på erbjudande.

Sortera efter
Produkter
(13)
30 / 60 / 90 /
Sortera efter
Produkter
(13)
30 / 60 / 90 /

Nyheter och restpartier inom arbetskläder

Hos Billiga-arbetskläder.se hittar du produkter från välkända märkens ordinarie sortiment av arbetskläder, arbetsskor och tillbehör.

Dessutom köper vi stora restpartier vilket betyder att du hos oss kan köpa arbetskläder till vettiga priser. Du känner igen dessa produkter på “Restparti”-märket.

Du är alltid välkommen att
kontakta vår kundtjänst via 
info@billiga-arbetsklader.se 
eller telefon 0410-350185.

 

Tommy Søndergård

Ägare, Billiga-Arbetskläder.se