Serveringskläder för skolor

Letar du efter serveringskläder och snygga, halksäkra skor till när du ska börja på din utbildning till servitör/servitris? Här på Billiga-arbetskläder.se hittar du serveringsskjortor, serveringsvästar, serveringsbyxor, serveringsjackor, serveringsförkläden, serveringspikétröjor, slipsar och flugor till män och kvinnor.

Arbetskläder till servitris/servitörlärligar

Till din lärlingstid inom service- och serveringsbranschen behöver du vara rent och presentabelt klädd när du ska betjäna kunder. Vi vet också att budgeten för serveringskläder inte är så stor under utbildningen och därför har vi satt ihop ett prisvänligt utbud av serveringskläder för kvinnor och män från varumärken som Hejco, Kentaur, ID Identity, Segers med flera. 

Halkfria skor när du ska servera

För ditt arbete som servitör behöver du snygga, halkfria skor som ger maximal komfort och bra stötdämpning. Du ska gå flera kilometer under arbetsdagen och därför måste du ha en känsla av att ”gå på moln” i ett par superbekväma serveringsskor. Billiga-arbetskläder.se har märken som Eurodan, Sanita, Sika, Jalas, Båstad och flera andra.

Kolla in utbudet här på Billiga-arbetskläder.se och hitta de serveringskläder och -skor som du gillar bäst. Vi har både de senaste trenderna och billiga restpartier.

Kom ihåg att vi vet massor om kraven på arbetskläder. Du är välkommen att kontakta kundservice på tel. 0410-350185 eller maila oss på info@billiga-arbetsklader.se och få råd och vägledning till rätt val av arbetskläder för din bransch.

Sortera efter
Produkter
(40)
30 / 60 / 90 /
Sortera efter
Produkter
(40)
30 / 60 / 90 /

Nyheter och restpartier inom arbetskläder

Hos Billiga-arbetskläder.se hittar du produkter från välkända märkens ordinarie sortiment av arbetskläder, arbetsskor och tillbehör.

Dessutom köper vi stora restpartier vilket betyder att du hos oss kan köpa arbetskläder till vettiga priser. Du känner igen dessa produkter på “Restparti”-märket.

Du är alltid välkommen att
kontakta vår kundtjänst via 
info@billiga-arbetsklader.se 
eller telefon 0410-350185.

 

Tommy Søndergård

Ägare, Billiga-Arbetskläder.se