TrustpilotKundserviceGratis frakt över 1200:-100 dagars öppet köp
Logga inInkl. moms

Returer

Du kan ALLTID returnera varor och få dina pengar tillbaka för varor som du köpt på Billiga-arbetskläder.se

- detta gäller även alla våra rabatterade varor

Byte eller retur av julklappar

Byte eller retur av julklappar görs som en vanlig retur beskrivet nedanför. Vi kan inte återbetala till ett annat konto/kort än det som användes vid betalningen

100 dagars ångerrätt på allt

Du har 100 dagars ångerrätt på alla varor, inklusive rea- och restpartivaror.

Byte

Om du önskar produkten i en annan storlek eller modell så måste du returnera de produkter du har mottagit och sedan göra en ny beställning på hemsidan.

En gratis fraktkod står angiven i returinformationen. Den kan användas för din nya beställning så skickas den utan fraktkostnad. Gäller dock inte för hemleverans.

Returnering

Alla varor som returneras till oss i oanvänt skick behandlas så snabbt som möjligt. Det skapas en kreditnota och pengarna återbetalas på samma betalningssätt som valdes vid beställningen.

Om du har valt att betala med Klarna och ska returnera kan du antingen betala fakturan och senare bli krediterad eller logga in på Klarna och markera fakturan som retur, den pausas då av Klarna i 14 dagar. Du kan även ringa Klarna angående din faktura på 08-120 120 10

Återbetalning

Pengarna återbetalas via den betalningsmetod som valdes i samband med beställningen. Om du har frågor omkring din Klarna-faktura kan du kontakta Klarna på telefon 08-120 120 10 eller läsa mer på Klarna's hemsida.

Emballage

Produkterna du returnerar ska vara oanvända och gärna i de påsar de kom i och i ytterligare emballage på vilket returetiketten klistras.
Skor ska returneras med original skolåda oskadad. Det är viktigt att produkterna packas på ett sätt så att de är väl skyddade under transporten.

Returetikett

I ditt paket ligger en returfraktetikett som kostar 59 kr att använda. Beloppet dras bort från den summa som återbetalas till dig. Om din returfraktetikett av någon orsak inte längre är giltig så kontakta oss och vi skickar en ny till dig per mail.

Returnering av flera beställningar

Du får gärna returnera flera beställningar i ett paket men det är viktigt att följesedlar för samtliga beställningar läggs med i paketet.

Reklamation

Innan reklamationer och felleveranser returneras, ska du meddela det till info@billiga-arbetsklader.se. Kom ihåg att bifoga bilder och information om reklamationen i mailet.

Frågor

Om du har några frågor kring våra produkter, shop eller liknande så är du varmt välkommen att kontakta oss via info@billiga-arbetsklader.se.

Vi svarar normalt på mails inom 24 timmar (vardagar). Du kan även ringa till oss på telefon 0410-350185.

Chat