Kundtjänst: 0410-350185TrustpilotFrakt från 69 kr.Gratis frakt över 1200 kr. inkl. moms100 dagars returrätt.
Logga inInkl. moms
Du kan ALLTID returnera varor och få dina pengar tillbaks på varor som du köpt på Billiga-arbetskläder.se

Returer

Du kan ALLTID returnera varor och få dina pengar tillbaks på varor som du köpt på Billiga-arbetskläder.se

- detta gäller också alla våra rabatterade varor

100 dagars ångerrätt på allt

Du har 100 dagars ångerrätt på alla varor, inklusive rea- och restpartivaror.

Byte

Om du önskar produkten i en annan storlek eller modell så måste du returnera de produkter du har mottagit och sedan göra en ny beställning på hemsidan.

Returnering

Alla varor som returneras till oss behandlas så snabbt som möjligt, och det betalda beloppet återbetalas till det kort du använt vid betalning, eller återbetalas av Klarna till ditt konto om du betalt din Klarna-faktura. Om du har frågor omkring din Klarna-faktura kan du kontakta Klarna på telefon 08-120 120 10 eller läsa mer på Klarna's hemsida.

Återbetalning

Sker via den betalningsmetod som valdes i samband med beställningen. Om du har frågor omkring din Klarna-faktura kan du kontakta Klarna på telefon 08-120 120 10 eller läsa mer på Klarna's hemsida.

Emballage

Produkterna du returnerar ska vara oanvända och gärna i de påsar de kom i och i ytterligare emballage på vilket returetiketten klistras.
Skor ska returneras med original skolåda oskadad. Det är viktigt att produkterna packas på ett sätt så att de är väl skyddade under transporten.

Returetikett

I ditt paket ligger en returfraktetikett som kostar 69 kr att använda. Beloppet dras bort från den summa som sedan ska återbetalas till dig. Om din returfraktetikett av någon orsak inte längre är giltig så kontakta oss och vi skickar en ny till dig per mail.

Returnering av flera beställningar

Du får gärna returnera flera beställningar i ett paket men det är viktigt att följesedlar för samtliga beställningar läggs med i paketet.

Reklamation

Alla reklamationer eller fel leveranser ska meddelas till Billiga-arbetskläder till info@billiga-arbetsklader.se eller 0410-350185 innan de returneras.

Frågor

Om du har några frågor kring våra produkter, shop eller liknande så är du varmt välkommen att kontakta oss via info@billiga-arbetsklader.se.

Vi svarar normalt på mails inom 24 timmar (vardagar). Du kan även ringa till oss på telefon 0410-350185.