Profil- & fritid

Stort urval av profilkläder

Här hittar du vårt urval av profilkläder. Det mesta i denna kategori kan användas till tryck och brodyr för att skapa en enhetlig företagsprofil. Vi har ett mycket stort urval av funktionella och snygga profilkläder från välkända kvalitetsmärken som håller, tvätt efter tvätt.

Restpartier till låga priser

Vi uppköper många restpartier, så ofta kan du hos oss hitta kvalitetsvaror till mycket låga priser. Vi har även ett stort standardsortiment av profilkläder i olika storlekar och passform.

Kläder till en aktiv fritid

I fritiden är det viktigt med komfort och här har vi även samlat alla fritidskläder till användning när arbetsdagen är slut och du skall koppla av. Flera af klädesplaggen har tekniska egenskaper. Några är till exempel fukttransporterande, vattentäta, vindtäta och med bra ventilation, vilket är mycket praktisk till en aktiv fritid ute i naturen.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om profilkläder eller fritidskläder.

 

Sortera efter
Produkter
(7443)
30 / 60 / 90 /
Sortera efter
Produkter
(7443)
30 / 60 / 90 /

Nyheter och restpartier inom arbetskläder

Hos Billiga-arbetskläder.se hittar du produkter från välkända märkens ordinarie sortiment av arbetskläder, arbetsskor och tillbehör.

Dessutom köper vi stora restpartier vilket betyder att du hos oss kan köpa arbetskläder till vettiga priser. Du känner igen dessa produkter på “Restparti”-märket.

Du är alltid välkommen att
kontakta vår kundtjänst via 
info@billiga-arbetsklader.se 
eller telefon 0410-350185.

 

Tommy Søndergård

Ägare, Billiga-Arbetskläder.se