TrustpilotKundeserviceGratis frakt över 1200:-100 dagars öppet köp
Logga inInkl. moms

Presentbyte


Vår bytespolicy innebär att vi återbetalar pengarna till kortet som använts för beställningen, eller krediterar beloppet från din Klarna-faktura när vi mottagit returen, så beställer man själv det man vill byta till på hemsidan.

Tyvärr kan vi inte återbetala pengarna till ett annat kort eller kontonummer och de kommer därför att skickas tillbaka till det kort som ursprungligen användes för beställningen. Du får därför själv avtala med beställaren hur ni ordnar med det återbetalda beloppet.

Om du är mottagare av en present och vill byta ut den, kan du bara beställa det du vill byta till på hemsidan. Det du inte vill behålla returnerar du till oss så skickar vi en kreditnota på beställningen. Varan ska vara oanvänd och ren när den returneras. Du är välkommen att använda rabattkoden för gratis frakt som står på retursedeln för den nya beställningen - om du inte har den kan vi skicka en ny till dig.

Om du inte har fått returpapperena med presenten är det viktigt att du skickar med ordernumret på en lapp i returpaketet, så att vi kan hitta ordern i vårt system. Vi kan skicka en returetikett till dig på mail om du behöver en ny.

Läs vår fullständiga returinformation här.

Julklappar returfrist:

Alla våra varor kan från och med nu returneras till den 1/4-2021 så det är inget problem att returnera julklappar tills dess.

Chat