TrustpilotKundserviceGratis frakt över 1200:-100 dagars öppet köp
Logga inInkl. moms

Presentbyte

Vår bytespolicy innebär att vi återbetalar pengarna till samma kort som använts vid beställningen eller krediterar beloppet från din Klarna-faktura när vi mottagit returen, så beställer du själv det du vill byta till på hemsidan.

Tyvärr kan vi inte återbetala pengarna till ett annat kort eller konto och beloppet kommer därför att återbetalas via det kort som ursprungligen användes för beställningen. Vi får därför be dig att själv avtala med beställaren hur ni ordnar med det återbetalda beloppet.

Om du är mottagare av en present som du vill byta, beställer du det du vill byta till på hemsidan. Det du inte vill behålla returnerar du till oss så krediterar vi beloppet. Varan ska vara oanvänd och ren när den returneras. Du kan använda rabattkoden för gratis frakt på den nya beställningen som står på retursedeln och orderbekräftelsen - om du inte har koden kan vi skicka en ny till dig.

Om du inte har fått retursedlarna med presenten är det viktigt att du skickar med ordernumret på en lapp i returpaketet, så kan vi hitta beställningen i vårt system. Vi kan skicka en returetikett till dig på mail om du behöver en ny.

Läs vår fullständiga returinformation här.

Julklappar returfrist:

Alla våra varor kan från och med nu returneras till den 2/4-2021 för att det inte ska vara några problem med julklappar.

Chat