Om oss

Billiga-arbetskläder.se ägs av DK Multi-wear ApS, Ølstrupvej 2A, 6971 Spjald, Danmark. På denna adress har vi vårt lager och distribution.

Tommy Søndergård, ägare av Billiga-arbetskläder.se, har arbetat inom lantbruks- och maskinbranschen sedan 1991. “Jag har lång erfarenhet med att arbeta med de produkter, som jag erbjuder mina kunder. Jag har själv använt arbetskläder i många olika sammanhang och därför vet jag hur viktigt det är att arbetskläderna är 100% ok.”

“Därför kan du känna dig trygg med den rådgivning och den service du får i webbshoppen”, tillägger Tommy Søndergård. 

Om du ska använda arbetskläder på jobbet eller på din fritid, hittar du arbetskläderna här. 

Och om du inte hittar det du söker, ska du bara kontakta oss, så hjälper vi gärna att skaffa det du behöver. 

Billiga-arbetskläder.se säljer arbetskläder till barn och vuxna: Arbetsbyxor, arbetsoveraller, termooveraller, termokläder, regnkläder, arbetsskor, skyddsskor, arbetsstrumpor, arbetshandskar, bälten, knäskydd m.m.

Vi har dessutom ett stort urval av kläder till klinik- och kontorpersonal, så som kläder till hemtjänsten, rengöringskläder, kläder till tandläkare, butikskläder, klinikkläder, sjukhuskläder och kläder till kontorarbete. 

Du hittar dessutom ett stort urval av restaurangkläder, kockkläder, bagarkläder, slaktarkläder och kläder till serveringspersonal.

Nyheter och restpartier inom arbetskläder

Hos Billiga-arbetskläder.se hittar du produkter från välkända märkens ordinarie sortiment av arbetskläder, arbetsskor och tillbehör.

Dessutom köper vi stora restpartier vilket betyder att du hos oss kan köpa arbetskläder till vettiga priser. Du känner igen dessa produkter på “Restparti”-märket.

Du är alltid välkommen att
kontakta vår kundtjänst via 
info@billiga-arbetsklader.se 
eller telefon 0410-350185.

 

Tommy Søndergård

Ägare, Billiga-Arbetskläder.se