Om oss

Billiga-arbetskläder.se ägs av DK Multi-wear ApS, Ølstrupvej 2A, 6971 Spjald, Danmark. På denna adress har vi vårt lager och distribution.

DK Multi-wear grundades 2009 och ägs av VD:n Tommy Søndergård. Billiga-arbetskläder.se öppnade år 2016 och har sedan starten vuxit stort och har idag ca 50 anställda.

Billiga-arbetskläder.se – Så behöver du bara handla på ett ställe.
Vi har ett komplett sortiment av kvalitetsarbetskläder med priser som passar alla plånbokar. Det ska vara enkelt och snabbt att handla i webbshoppen och vi finns redo med professionell rådgivning till både privatpersoner och företag!

Mission
Genom glada och motiverade medarbetare erbjuder Billiga-arbetskläder.se både privatpersoner och företag ett komplett sortiment av kvalitetsarbetskläder, allt från restpartier till de nyaste trenderna.

Vision 
Vi vill vara Skandinaviens föredragna webbshop vid köp av arbetskläder och etablera oss som lokal webbshop i 5 europeiska länder.

Nyheter och restpartier inom arbetskläder

Hos Billiga-arbetskläder.se hittar du produkter från välkända märkens ordinarie sortiment av arbetskläder, arbetsskor och tillbehör.

Dessutom köper vi stora restpartier vilket betyder att du hos oss kan köpa arbetskläder till vettiga priser. Du känner igen dessa produkter på “Restparti”-märket.

Du är alltid välkommen att
kontakta vår kundtjänst via 
info@billiga-arbetsklader.se 
eller telefon 0410-350185.

 

Tommy Søndergård

Ägare, Billiga-Arbetskläder.se