ID Identity Arbetskläder

ID Identity

Letar du efter profilkläder som är väl genomtänkta och funktionella för professionellt bruk? ID® har ett stort utbud i många olika färger, modeller och kvaliteter - dessutom är kläderna mycket hållbara och finns för män, kvinnor och barn. ID® fokuserar på design, kvalitet och trovärdighet. Designen skapar en gemensam identitet och stärker din företagsprofil.

ID® - 10 principer

Köp ID Identity med gott samvete eftersom ID® tar ansvar för klädtillverkningen och ställer höga krav på såväl leverantörer som samarbetspartners. ID® tar både gemensamt- och socialt ansvar och har utformat 10 principer för sina värdegrunder, däribland avskaffande av barnarbete, en hälsosam arbetsmiljö där potentiella olyckor och skador förhindras och ett ökat fokus på miljön och miljöpåverkan.
Se ID® kvalitetsmanual med de 10 principerna här

EU-blomman

När du tar en närmre titt på ID® -kollektionen kommer du upptäcka att en del av plaggen är märkta med EU-blomman. Detta är EU: s officiella miljömärkning som gör det enkelt för dig att välja de bästa produkterna ur ett miljöperspektiv. Detta är din garanti för att plaggen märkta med EU-blomman påverkar miljön så lite som möjligt.
Läs mer om EU-blomman här

ID Identity Arbetskläder

Sortera efter
Produkter
(1224)
30 / 60 / 90 /
Sortera efter
Produkter
(1224)
30 / 60 / 90 /

Nyheter och restpartier inom arbetskläder

Hos Billiga-arbetskläder.se hittar du produkter från välkända märkens ordinarie sortiment av arbetskläder, arbetsskor och tillbehör.

Dessutom köper vi stora restpartier vilket betyder att du hos oss kan köpa arbetskläder till vettiga priser. Du känner igen dessa produkter på “Restparti”-märket.

Du är alltid välkommen att
kontakta vår kundtjänst via 
info@billiga-arbetsklader.se 
eller telefon 0410-350185.

 

Tommy Søndergård

Ägare, Billiga-Arbetskläder.se