FE Engel Arbetskläder

FE Engel arbetskläder tillverkar arbetskläder och skyddskläder med fokus på komfort, passform, modern design och funktionalitet. FE Engel arbetskläder uppfyller stora krav på kvalitetsarbetskläder. FE Engel Arbetskläder har genom tests, råvaruoptimering och kvalitetskontroll säkrat att deras arbetskläder har optimal komfort och passform. Resultatet är komfortabla arbetskläder som sitter bra. FE Engel har också fokus på modernt design och har optimerat deras utbud till tidens trend och med fokus på att man ska se bra ut på jobbet. Ett snyggt design gör att personalen trivs i sina arbetskläder. Arbetskläderna ska också vara funktionella och alla arbetskläder och skyddskläder har fickor till mobiltelefon och olika andra förstärkta fickor. Alla byxor, overaller och snickarbyxor har som standard knäfickor.

FE Engel Arbetskläder

Sortera efter
Produkter
(699)
30 / 60 / 90 /
Sortera efter
Produkter
(699)
30 / 60 / 90 /

Nyheter och restpartier inom arbetskläder

Hos Billiga-arbetskläder.se hittar du produkter från välkända märkens ordinarie sortiment av arbetskläder, arbetsskor och tillbehör.

Dessutom köper vi stora restpartier vilket betyder att du hos oss kan köpa arbetskläder till vettiga priser. Du känner igen dessa produkter på “Restparti”-märket.

Du är alltid välkommen att
kontakta vår kundtjänst via 
info@billiga-arbetsklader.se 
eller telefon 0410-350185.

 

Tommy Søndergård

Ägare, Billiga-Arbetskläder.se