Blåkläder Workwear

Blåkläder Workwear är ett svenskt företag som har producerat kvalitetsarbetskläder sen 1959. Blåkläder har fokus på funktion, kvalitet och design och har kläder som passar många olika branscher. Blåkläder vet att helt beroende på vilket yrke du har och i vilken miljö du arbetar i så ställer detta olika krav på dina arbetskläder. Arbetskläder från Blåkläder har bra slitstyrka och funktionalitet men också snygg design och rörelsefrihet och bekvämlighet. Blåkläders mål är att utveckla yrkeskläder som gör din vardag bekväm och samtidigt säker. Blåkläder lägger mycket vikt vid detaljerna i kläderna. Och materialval är ett viktigt fokusområde för Blåkläder. I denna kategori hittar du till exempel Blåkläder arbetsbyxor, arbetsjackor, overaller, hängselbyxor m.m. Blåkläder tänker på helheten och tillverkar därför dessutom en del tillbehör till dina arbetskläder, så som arbetshandskar, bälten, mössor, strumpor m.m. Vi är återförsäljare av hela sortimentet från Blåkläder. Köp dina Blåkläder här!

Blåkläder Workwear

Sortera efter
Produkter
(1162)
30 / 60 / 90 /
Sortera efter
Produkter
(1162)
30 / 60 / 90 /

Nyheter och restpartier inom arbetskläder

Hos Billiga-arbetskläder.se hittar du produkter från välkända märkens ordinarie sortiment av arbetskläder, arbetsskor och tillbehör.

Dessutom köper vi stora restpartier vilket betyder att du hos oss kan köpa arbetskläder till vettiga priser. Du känner igen dessa produkter på “Restparti”-märket.

Du är alltid välkommen att
kontakta vår kundtjänst via 
info@billiga-arbetsklader.se 
eller telefon 0410-350185.

 

Tommy Søndergård

Ägare, Billiga-Arbetskläder.se