Kockkläder

Stort urval av kockkläder från välkända märken

Här hittar du vårt stora urval av snygga kockkläder och restaurangkläder från välkända märken så som Hejco, Kentaur, Nybo Workwear m.fl. Hos oss hittar du inte bara märkenas ordinarie sortiment men även mycket billiga arbetskläder till restaurang från våra många restpartier. Du kan spara upp till 85% på våra restpartier! 

Vi har kockkläder och kökskläder till både herr och dam, samt många unisex modeller som passar alla. Vi vet att passform och inte minst rörelsefrihet är viktigt när man arbetar som kock eller i ett kök. Hållbarhet är en annan viktig faktor och våra kockkläder är tillverkade av bra kvalitet, även våra restpartier!

Kockkläder till arbete och fritid

Våra kockkläder passar till dig som arbetar professionellt som kock eller i kök och även till dig som älskar att vara kreativ hemma hos dig själv! Och de finns i olika design, färg och kvalitet. Alla till ett attraktivt pris!

Har du frågor om dina kockkläder?

Alla våra restpartier har vi på vårt lager och kan skicka samma dag som du beställer, om du beställer innan kl. 14.00. Därefter ska du räkna med 1-2 (var)dagar leverans. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du är osäker omkring vilken storlek du ska välja eller om du har andra frågor.

Sortera efter
Produkter
(1276)
30 / 60 / 90 /