Kockkläder till skolor

Letar du efter kockkläder och halksäkra arbetsskor/träskor till när du ska börja på din utbildning till gastronom, bagare, konditor, kock, charkuterist, dietist eller liknande? Här på Billiga-arbetskläder.se hittar du kockbyxor, kockjackor och -rockar, kockskjortor, förkläden, kockmössor, bandanas och arbetsskor för kvinnor och män.

Arbetskläder för elever och lärlingar i livsmedelsindustrin

Till din lärlingsutbildning inom livsmedelsindustrin behöver du rena och hygieniska kläder.
Det är därför vi har satt ihop ett prisvänligt utbud av kockkläder, charkuteri- och bagarplagg och annat från märken som Kentaur, Hejco, Bragard, Segers och Nybo.

Arbetsskor och träskor för kök, storkök, bageri och charkuteri

Till ditt arbete i livsmedelsindustrin behöver du ett par halksäkra arbetsskor eller träskor och det kan även finnas krav på stålhätta för tåskydd. När du behöver stå upp en hel dag på ett hårt golv, är det också viktigt att du använder stötdämpande skor. Här på Billiga-arbetskläder.se har vi olika slags arbetsskor och träskor som uppfyller ovanstående kriterier. Du kan hitta arbetsskor och träskor för jobb inom livsmedelsindustrin från märken som Sika och Sanita.

Startbudgeten för arbetskläder och skyddsskor för elever och lärlingar är oftast inte så hög. Här på Billiga-arbetskläder.se har vi därför samlat ett prisvänligt utbud av kock- och kökskläder samt halkfria skor för män och kvinnor i kategorin ”Kockkläder för skolor” - här finns både de senaste trenderna och billiga restparter.

Kom ihåg att vi vet massor om kraven på arbetskläder. Du är välkommen att kontakta kundservice på tel. 0410-350185 eller maila oss på info@billiga-arbetsklader.se och få råd och vägledning om rätt val av arbetskläder för din bransch.

Kockkläder till skolor

Sortera efter
Produkter
(73)
30 / 60 / 90 /
Sortera efter
Produkter
(73)
30 / 60 / 90 /

Nyheter och restpartier inom arbetskläder

Hos Billiga-arbetskläder.se hittar du produkter från välkända märkens ordinarie sortiment av arbetskläder, arbetsskor och tillbehör.

Dessutom köper vi stora restpartier vilket betyder att du hos oss kan köpa arbetskläder till vettiga priser. Du känner igen dessa produkter på “Restparti”-märket.

Du är alltid välkommen att
kontakta vår kundtjänst via 
info@billiga-arbetsklader.se 
eller telefon 0410-350185.

 

Tommy Søndergård

Ägare, Billiga-Arbetskläder.se