TrustpilotKundserviceGratis frakt över 1200:-100 dagars öppet köp
Logga inInkl. moms

Känner du en "praktisk pappa" i opraktiska kläder?

Inte nödvändigtvis din pappa, eller nödvändigtvis en som visar magen över byxlinningen. Men en sådan kille som använder de gamla, avlagda kläderna när han/hon fixar saker? Eller är du en "praktisk pappa" i opraktiska kläder?

Kanske är det till och med galet att kläderna är ett hinder för att kunna fokusera på uppgiften? Vi är övertygade om att gör-det-självare behöver "ordentliga arbetskläder" - precis som det finns kläder för snickare, murare och målare finns det också gör-det-själv-kläder. Det är nästan ett slags allroundkläder för allt du behöver fixa hemma, för du behöver naturligtvis inte en uppsättning för varje uppgift.


”Rätt arbetskläder” är inte bara för proffs

Känner du att saker bara fungerar? Skruvarna är helt nedsänkta i terrassbrädorna, köksdörrarna är helt raka och kakelplattorna i badrummet eller i trädgården ser nästan ut som om det kunde ha gjorts av yrkesman. Du tar ett steg tillbaka från ditt projekt, betraktar det och tänker: ”Det ser riktigt bra ut! - Det här blir coolt!”

Men vad är avgörande för allt bara funkar? En hel del faktorer, även några vi inte kan göra någonting åt, t.ex. mycket träning eller en bra partner som hjälper till. Men vår erfarenhet är att kläderna har en viktig funktion - både när det gäller utförandet av arbetet och inte minst hur du HAR det när du utför de olika uppgifterna.

Det är till exempel inte alltid smart att ha de viktiga sakerna till hands i ett par arbetsbyxor med hängande fickor? Och om vi börjar prata om säkerheten för många av våra produkter, kan det vara svårt att sluta - så låt oss sammanfatta det kort: olyckor på jobbet kan också hända gör-det-självaren!

En ordentlig uppsättning arbetskläder kan ge dig en känsla av att "jag har kontroll på det" - känslan som proffs har, och på det sättet kan du ta dig an uppgifterna med förnyat självförtroende. Det spelar ingen roll att frun eller grannarna tycker att "han ser bra ut!", eller hur?

Vårt uppdrag är att avskaffa idén att riktiga arbetskläder endast är för proffs - alla vill ju lyckas med sina projekt och vara stolta över både processen och resultatet.

Och det är här vi kan göra skillnad: Vi ser till att du är rätt klädd för jobbet!

Chat