TrustpilotKundeserviceGratis frakt över 1200:-100 dagars öppet köp
Logga inInkl. moms


Aj! - Det var tur att skyddsskorna kom på!

Kan du föreställa dig hur det känns att ha ett betongblock över foten? Oroa dig inte, vår statist skadades inte.

Nu kanske du tänker, var det en riktig sten som de använde i videon? Ja, det var det faktiskt. Som tur var ett H-block, som inte är den tyngsta stenen i branschen, men så pass tung att du inte vill ha den på foten!

Nästa sak du tänker är kanske en av tre saker:

  1. Jag har kontroll på mina skor! Vi hoppas att du har det.
  2. Jag borde se till att mina skor är säkra, om jag skulle riskera att få något tungt över foten på jobbet. Visa mig urvalet av skyddsskor! (Vi har fler än 600 par skyddsskor i butiken)
  3. Jag är inte någon murare, snickare, stenläggare eller något annat i kategorin farliga jobb som innehåller tunga föremål, så varför är det relevant för mig?

För dig som tänker det sista: kanske brukar du fixa saker hemma? Du kan behöva flytta ett tungt skåp, lägga några plattor i trädgården, klippa gräset, byta däck på bilen, använda en spade, stå på en stege eller i allmänhet jobba lite med spikar och skruv - med risk för att trampa på något vasst eller få något på foten!

Vi tror att de allra flesta gör-det-självare utför arbete där de, som proffs, kan riskera att få något tungt över tårna eller trampa på något vasst. Lyckligtvis behöver skyddsskor inte kosta en förmögenhet, och vi anser att skyddsskor är lite som säkerhetsbältet i en bil - använd dem en gång för mycket snarare än en gång för lite. När du väl har provat ett par bra skyddsskor kommer du förmodligen att upptäcka att de ger dig det extra mod att våga mer - både när det gäller de tråkiga uppgifterna och de roliga GDS-projekten.

Vårt uppdrag är att se till att du har den utrustning du behöver, delvis för att skydda dig själv, men också för att se till att du lyckas med dina projekt: Vi håller dig rätt klädd för jobbet - från topp till tå!

Chat