TrustpilotKundtjänst: 0410-350185Frakt från 69 kr.Gratis frakt över 1200 kr. (ombud/företag)100 dagars öppet köp
Logga inInkl. moms
Sikkerhedsfodtøj - godt at vide om krav og normer

Dunderdon – kvalitet och passform

Dunderdon grundades i Göteborg i 1997 och säljs nu över hela världen

Dunderdon - kvalitet och passform

Dunderdon grundades i Göteborg av en snickare vid namn Per-Ivan Hagberg som ville skapa ett par tidlösa arbetsbyxor med funktionell och samtidigt stilfull design. Dunderdon säljs nu över hela världen och Dunderdon har en hel kollektion med arbetskläder som förenar nytta, funktion, mode och stil.

Produktkonceptet

Dunderdons ursprungliga produktkoncept var att en ärlig och enkel design är tidlöst. Dunderdons produkter skulle (och skall) vara innovativa och av förstklassigt hantverk, och de går aldrig på kompromiss med passform och stil. “The product makes the brand.”

Det var viktigt för Per-Ivan Hagberg att Dunderdons produkter löste ett problem för användaren. Dunderdon skapar lösningar som passar alla, från hantverkare till kontorpersonal. Dunderdon säger själv att de tillverkar arbetskläder som inte är bundna till yrke eller omgivningen. Materialet tåler en tuff arbetsmiljö och har funktionella och praktiska detaljer och fickor.

Äkta jeans-look

Dunderdon är särskilt kända för sina arbetsbyxor med äkta jeans-look (P15) samt arbetsbyxor i japanskt stonewashed denim med svarta detaljer på spik- och knäskyddsfickorna (P12 och P55S).

Hos Billiga-arbetskläder.se hittar du hela Dunderdon-sortimentet, bland annat byxor, tröjor, jackor och tillbehör både till herr och dam.

>> Se hela Dunderdon's sortiment

Har du frågor om Dunderdon?

Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst om du är osäker på vad som passar till ditt behov.

Du kan nå oss via info@billiga-arbetsklader.se eller telefon 0410-350185.

Vi hjälper gärna med att hitta den bästa lösningen för dig.