Hos Billiga-Arbetskläder.se är vi fans av Boa®, precis som många av våra kunder. Boa® är ett system som gör det möjligt att få den perfekta passformen samtidigt som det är ett innovativt stängningssystem.

Om du inte redan har haft dina fötter i säkerhetsskor med The Boa® Fit System så är det på hög tid att testa nu. Boa® finns på flera av våra säkerhetsskor, -sandaler och -stövlar från bl.a. Solid Gear, Sievi, Grisport, Jalas, Brynje, Elten, Vismo och Mascot.

Livstidsgaranti

När du köper en produkt med Boa® är det livstidsgaranti på snöre/vajer och svängskivan. Det innebär att så länge skon eller stöveln kan användas – så fungerar ditt Boa® Fit System. Du kan läsa mer om The Boa® Fit System-garantin här.

Skulle olyckan vara framme och snöret eller vajern skärs av på en skarp metallkant eller skulle svängskivan komma till skada skickar vi gärna ett reparationsset – gratis såklart.

Reparationssettet kan beställas på info@billiga-arbetsklader.se eller på telefon 0410-35 01 85.

 

Instruktion


I denna videoguide kan du se hur du byter ut ett trasigt snöre/vajer eller en svängskiva som har gått sönder. Det är väldigt enkelt när man följer videons enkla steg.

 

Utbyte av Boa® L6

 

Hitta instruktionsvideoer för att byta övriga Boa® modeller här