De flesta hantverkare känner säkert igen det; efter att ha arbetat utomhus ska du till nästa kund på jobb inomhus i ett hem med ömtåliga mattor eller golv. Helst vill du behålla dina säkerhetsskor på men tar av dem trots allt av respekt för kundens golv, eller så tar du på dig överdragsskydd i blå plast. Med hänsyn till din säkerhet och komfort är det inte bra att arbeta barfota och överdragsskydd i blå plast är heller inte optimalt då de inte är halksäkra och lätt går sönder. Plasten skyddar dessutom endast mot smuts och småsten som sitter fast under sulan riskerar ändå att repa golvet eftersom plasten är så tunn.

 

Safety2Shoes

Lösningen på detta problem är Safety2Shoes professionella överdragsskor. Genom att alltid ha dessa skoöverdrag i verktygslådan kan du behålla både blöta och smutsiga skor på när du inomhus utan att smutsa ner eller förstöra golv eller mattor.

Safety2Shoes fungerar som en arbetshandske – för dina skor. Dessutom är Safety2shoes en 2-i-1-produkt där den platta sidan är tänkt till torra golv och sidan med latexduttar är lämpad för våta golv. Billiga-arbetskläder.se bad en murare, en snickare och en elektriker att testa Safety2Shoes. Vi fick positiv feedback från alla tre och de sade att Safety2Shoes gjorde det lättare i deras vardag.