Arbetskläder för utbildning vid yrkesskola

Är du ute efter arbetskläder och skyddsskor som du ska använda till din yrkesutbildning? Du ska kanske studera till yrket som smed, industritekniker, snickare, murare, mekaniker, elektriker, målare, grafisk-designer, cykelmekaniker eller några andra hantverk, där du måste använda arbetskläder. Här på Billiga-arbetskläder.se kan du hitta massor av arbetskläder och skyddsskor.

Arbetskläder för lärlingar

Till arbete kan du hitta allt från arbetsbyxor, T-Shirts och tröjor till säkerhetsskor, skyddsglasögon, skyddshjälmar, hörselskydd med mera. Av varumärken inom arbetskläder kan vi nämna t.ex. CAT, Carhartt, Snickers, Kansas, Blåkläder och Mascot. Märken i skyddsskor kan till exempel vara Brynje, Puma, Monitor, Jalas och många fler.

Svetskläder för smeder

Ingår det svetsning i din lärlingsutbildning, är det bäst med flamskyddade arbetskläder. Det näst bästa är arbetskläder i 100% bomull. Detta används för att undvika att kläderna med plast smälter och ger dig brännskador

Skyddsskor för lärlingar

Vet du att skyddsskor indelas i olika säkerhetsklasser? För att göra det enklare att välja rätt skor för din lärlingstid, kan du se en förklaring av de 4 vanligaste här:

  • S1 har tåskydd, komplett hälkappa, antistatiska egenskaper, stötdämpande och olja- och bensinresistent sula.
  • S1 har tåskydd, komplett hälkappa, antistatiska egenskaper, stötdämpande och olja- och bensinresistent sula och sömskydd.
  • S2 har tåskydd, komplett hälkappa, antistatiska egenskaper, stötdämpande och olja- och bensinresistent sula samt vattenavvisande läder.
  • S3 har tåskydd, komplett hälkappa, antistatiska egenskaper, stötdämpande och olja- och bensinresistent sula, vattenavvisande läder och inte minst sömskydd.

Vill du ha en förklaring av alla säkerhetsklasser i skor kan du läsa mer här.

Startbudgeten på arbetskläder och skyddsskor för lärlingar är oftast inte så hög. Här på Billiga-arbetskläder.se har vi därför samlat ett prisvänligt sortiment av arbetskläder och skyddsskor för män och kvinnor i kategorin ”arbetskläder för skolor” - både de senaste trenderna och billiga restpartier.

Kom ihåg, vi vet en massa om kraven för arbetskläder. Du är välkommen att kontakta kundservice på tlf. 0410-350185 eller info@billiga-arbetskläder.se och få råd och vägledning om rätt val av arbetskläder för din bransch.

Sortera efter
Produkter
(78)
30 / 60 / 90 /
Sortera efter
Produkter
(78)
30 / 60 / 90 /

Nyheter och restpartier inom arbetskläder

Hos Billiga-arbetskläder.se hittar du produkter från välkända märkens ordinarie sortiment av arbetskläder, arbetsskor och tillbehör.

Dessutom köper vi stora restpartier vilket betyder att du hos oss kan köpa arbetskläder till vettiga priser. Du känner igen dessa produkter på “Restparti”-märket.

Du är alltid välkommen att
kontakta vår kundtjänst via 
info@billiga-arbetsklader.se 
eller telefon 0410-350185.

 

Tommy Søndergård

Ägare, Billiga-Arbetskläder.se